2777
2789

از زندگیتون راضی هستید؟همسرتون رو دوست دارین؟عشق و محبت تو خونتون هست؟ چه پیشرفت های مالی داشتید ما خودمون از صفر شروع کردیم پیشرفت خاصی نکردیم فقط یه خونه رهن کردیم یعنی پس اندازمون همون پول رهن خونه ست یه ماشین ۲۰۰ تومنی هم گرفتیم مدلش پایین 

اما عشق و محبتی خونمون نیست همه حرفای ما از پوله نمیدونم کی پول میاد دستت؟کرایه خونه رو بدی ؟قسطا عقب نیوفتن،پول بده لباس بگیرم ،پس کی پول میدی ،چرا پول نداری 😂😂همه چیز شده پول 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما صفره ،صفر نبودیم ی ماشین داشتیم و ی زمین (تو این ۶،۷ سال فقط تونسیم زمینو بسازیم یکم در حد یکو نیم طلا بخریم)همیشه ام بدهکار بودیم و قسط داشتیم،نه لباس خاصی و ن سفر خاصی

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
باز شما خوبی ما حرفمون فحش و ناراحتی و بیداده و کتک حتی

ماهم همینطور بهش میگم خوب حرف بزن برای همین پولت برکت نداره میگه نه تو نماز نمیخونی واسه همین😂میگم پس چرا خودت نمیخونی میگ سرکارم نمیتونم بخونم شبا هم خسته ام تو بیکاری بخون 😂😂

شوهر من حتی خرج عروسی و خرید طلا و...رو همه رو خودش انجام داد...البته پدرشوهرمم چیزی نداشت که کمکمون کنه

۷ ساله ازدواج کردیم با یه بچه، یه پراید داریم و مستاجریم در حد پول پیش و....

مسافرت هم هر ازگاهی میریم در حد تعادل....بازم خداروشکر

البته اینم بگم من شاغل نیستم...شوهرمم کارمنده در حد ۲۰ تومن حقوق داریم🫠

ما صفره ،صفر نبودیم ی ماشین داشتیم و ی زمین (تو این ۶،۷ سال فقط تونسیم زمینو بسازیم یکم در حد یکو نی ...

خیلی هم عالی خونه ساختن خیلی سخته 

طلا رو چطور میگرفتی عزیزم ماهیانه میگرفتی؟ یا پولاتو جمع میکردی میرفتی یه تیکه سنگین میگرفتی

شوهر من حتی خرج عروسی و خرید طلا و...رو همه رو خودش انجام داد...البته پدرشوهرمم چیزی نداشت که کمکمون ...

چندگرم طلا دارین؟طلا خودش پس اندازه 

دقیقا ما هم عروسی و عقد و حلقه اینا همه رو شوهرم تنهایی انجام داد پیش چقدر دادید من امسال طلاهام فروختم گزاشتم رو پیش خونه نزدیک ۱۰۰ ملیون طلا داشتم 

من قبول ندارم این حرفو

خب اگه اعتقاد داری الان میشه خونه خرید که خوبه 

ولی تو تهران شهری که من هستم باید 4 میلیارد پول داشته باشی 

یا یه کوییک بخری باید 600 میلیون پول داشته باشی

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷