2777
2789
عنوان

مادرشوهرم آخر زهرشو ریخت درخواست طلاق داده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 30 پست
ب شوهرم میگفتم عروسی بگیر هر بار ی بهانه ای می‌آورد ب مادرش می‌گفتیم میگفت پسرمون میدونه ما کاره ای ...

الان با همسرت در ارتباط نیسی اصلا؟

ولی این دیگه ارزش نداره حتی اگه برگردی بهش هم میگه خودت خاستی باید هر چی مادرم بگه بگی چشم 

همون تو عقد جدا شی خیلی بهتره

خدایاممنون کادویه تولدمو دادی😍😍😍😍👪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان با همسرت در ارتباط نیسی اصلا؟ولی این دیگه ارزش نداره حتی اگه برگردی بهش هم میگه خودت خاستی باید ...

کم و بیش در ارتباطیم 

ولی خبری از برگشت نیس 

آخه برگشت هم ب قول شما دبگ چ ارزشی داره خوشی و از من گرفتن من هیچی از تازه عروس بودن متوجه نشدم حقیقتا از اول اذیت بودم ولی خب چون دیگ رابطه برقرار شده بود مجبوری ادامه میدادم 

خب حالا ۳سال عروسش بودی می‌گفت بهش مامان ببینی دردش دوا میشه...

خدا هر چی صلاحته برات پیش بیاره

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
بنظرم شبیه مادرشوهر منه دچار اختلال روحی روانی بود این آدم نمیذاره تو زندگی آب خوش از گلوت پایین بره

قزبون دهنت 

من ی روز خوش نداشتم درسته الان واقعا نگران آیندم هستم ک چی قراره بشه ولی واقعا حالم بهتره انگار دوباره دارم بعد سه سال ب آرامش میرسم 

خب حالا ۳سال عروسش بودی می‌گفت بهش مامان ببینی دردش دوا میشه...خدا هر چی صلاحته برات پیش بیاره

اخه قربونت دردش این نبود این اداش بود من دیگ کامل شناختمش 

۳ سال کامل ک عروسش نبودم یک سال و نیمش و فقط تو  قهر بود پسرش 

اخه قربونت دردش این نبود این اداش بود من دیگ کامل شناختمش ۳ سال کامل ک عروسش نبودم یک سال و نیمش و ف ...

میگم دیک شاید دردش دوا میشد حالا تا بهونه بعدی....

یادت باشه همیشه مرض دارن یسریا باید مرضشون و درمان کنی تا خودت و مریض نکردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
میدونه میشینم فک میکنم الان ک تموم شده همخ چی میگم اصلا این زن نرمال نبود عین یه بچه کوچیک ک اسباب ب ...

اصلا ب اون ارتباط نداشته... یکبار مستقیم و جدی باید جلو همسرت میگفتی بهش و تمام 

الان دیگ فکر نکن ... ان شالله هر چی خیر همون برات پیش بیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قزبون دهنت من ی روز خوش نداشتم درسته الان واقعا نگران آیندم هستم ک چی قراره بشه ولی واقعا حالم بهتره ...

من بعد از ازدواج فهمیدم 

برای تضمین خوشبختی شناخت همسر بتنهایی کفایت نمیکنه

باید توی دوران های نامزدی یا قبل از نامزدی چک کنی خواهر مادرش چجورین؟ پدر و برادرانش چه مدلی هستن... خوبه ک شما الان شناختید قبل از اینکه برید زیر یه سقف....قبل از اینکه بچه بیاد.... قبل از هر چیزی خدا بهت رحم کرده 

کسی ک از کاه کوه میسازه تا بتونه کمبود های خودشو لاپوشونی کنه کسی ک آبریزکاهانه زندگی پسر شو خراب کنه کسی ک هر چی بخواد با چرب زبونی بدست میاره حتی طلاق بچشو!!! اونم بخاطر دخترش..... این شخص با روان ناسالمش،یک نسل از شما رو تباه میکنه 

من بعد از ازدواج فهمیدم برای تضمین خوشبختی شناخت همسر بتنهایی کفایت نمیکنهباید توی دوران های نامزدی ...

چقد قشنگ و منطقی گفتین عزیزم 

واقعا همینطور دقیقا مادرشوهرم فتنه و آب زیرگاه بود با دخترش و پسرش برای خراب کردن زندگی من نقشه می‌کشیدن البته منظورم از زندگی من زندگی متاهلیم نیس چون هیچ حیری ندیدم تو این زندگی 

قزبون دهنت من ی روز خوش نداشتم درسته الان واقعا نگران آیندم هستم ک چی قراره بشه ولی واقعا حالم بهتره ...

از آینده ای بترس که همین مادر و دختر کل افسار زندگی تو رو بدست گرفتن 

کاری کنند شوهرت اجازه ی خونه پدرت هم نده 

جوری توی بارداری اذیتت کنند ک بچت نارس بدنیا بیاد و بچه ناقص بشه 

آینده ای ک اینجوریه نگرانی داره

بلکه برو خداتو شکر کن برو پی زندگی واقعی 

آینده ای ک ترسیم کردم  زندگی الان منه

از آینده ای بترس که همین مادر و دختر کل افسار زندگی تو رو بدست گرفتن کاری کنند شوهرت اجازه ی خونه پد ...

عزیزم .. انشالله خدا بهترینا رو پیش روتون بزاره بعد از این 

قبلا خیلی میترسیدم از دنیای بعد طلاق از اینکه چی سرم میاد اصلا ممکنه دوباره ازدواج کنم یا نه ولی دیگ نمیترسم عوضش الان آرامش دارم چیزی ک تو زندگی با اونا هیچوقت نداشتم 

عزیزم .. انشالله خدا بهترینا رو پیش روتون بزاره بعد از این قبلا خیلی میترسیدم از دنیای بعد طلاق از ا ...

خیلی ممنون مهربان 

آفرین اصلأ نترس 

نمیگم تا تقّی ب توقی خورد بریم برا طلاق نه هیچوقت به هیچکس اینو نمی‌گم 

ولی در موارد شبیه مورد شما واقعا مشخصه و خودم با تمام وجود دیدم که چقدر آزار گر هستند 

و معلومه راهی جز طلاق نیست