2777
2789
عنوان

ده روزه ازدواج کردم تولدم بود مادر شوهر و خواهر شوهرام کادو ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 39 پست
۳۰ ولی خب توقع نداشته باش اداب شوهر داری بلد باشم،اصلا نمیدونم باید بابت همچین چیزی ناداحت باشم یا ن ...

ببین شوهرت باید برات احترام جمع کنه باید بهشون میگف برات کادو بگیرن 

کدوم شهری؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین شوهرت باید برات احترام جمع کنه باید بهشون میگف برات کادو بگیرن کدوم شهری؟

شوهدم بدبخت خودش هم‌نمیدونست پیش من بود ،با من سورپرایز شد بهشون گفت کاش به من میگفتین حداقل چون اونم کادو نداد 

چه متوقعی !!!بین اونا فقط از شوهرت برای کادو تولد انتظار داشته باش

متوقعم؟ نمیدونم شاید ولی به نظرم این چیز ها توقع نیست احترامه،  من ازشون اگه چیز گرون‌قیمت میخواستم توقع بود ولی وقتی خودم هفته قبلش تولد خودشون بود شوهرم جرمون داد کادو بدیم معلومه توقع میکنم

ما که دنبال چاپیدن نیستیم، اگه بودیم زن اینجوری آدما نمی‌شدیم دنبال زندگی‌و ساختن بودیم ،تو زندگی‌ما ...

تو که دنبال چاپیدن نیستی پس دیگه مشکلت چیه عزیز. بیخیال بشین زندگیتو کن . حالا ادم از شوهر یا بچه خودش یا پدر مادرش انتظار داشته باشه یه حرفی ولی بقیه نه طلبکار که نیستی. تازه میگی کیک خرید اورد خب خیلی زحمت کشید میدونی چقد پولش میشه همین کادوست 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

متوقعم؟ نمیدونم شاید ولی به نظرم این چیز ها توقع نیست احترامه، من ازشون اگه چیز گرون‌قیمت میخواستم ...

کار شوهرت هم اشتباهه

به قول یکی از کاربرا شما تولد نگرفته انتظار کادو داری.

بعد مگه آدمای نزدیک زندگیت هستن که  میگی باید کادو میگرفتن؟

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
تو که دنبال چاپیدن نیستی پس دیگه مشکلت چیه عزیز. بیخیال بشین زندگیتو کن . حالا ادم از شوهر یا بچه خو ...

پس اونا دنبال چاپیدن از منن ، اینجوری که شما میگی من توقع نکنم ولی اونا از من بکنن😂 بگن تولده ،کوفته، روز مادره،نوبت عروس که میشه میگین چه متوقع ،داره میچاپه:))

پس اونا دنبال چاپیدن از منن ، اینجوری که شما میگی من توقع نکنم ولی اونا از من بکنن😂 بگن تولده ،کوفت ...

خب بزار بگن. یه حرفی بیشتره  نخر  . خیلی سخت میگیری 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

کار شوهرت هم اشتباههبه قول یکی از کاربرا شما تولد نگرفته انتظار کادو داری.بعد مگه آدمای نزدیک زندگیت ...

مادر شوهر دوره؟ واقعا شماها چرا اینجوری زندگی‌میکنین ؟ هیچی نمیخواین رسما از خانواده شوهرتون حتی‌یکم احترام به روز تولدتون، حالا به قول شما کیک خریده دستش درد نکنه ، ولی اینجوری که شما میگین اگه کیک هم نمیخریدن همینجوری باید تشکر میکردم 

مادر شوهر دوره؟ واقعا شماها چرا اینجوری زندگی‌میکنین ؟ هیچی نمیخواین رسما از خانواده شوهرتون حتی‌یکم ...

مشخصه یه درصد از حرفای منو بقیه کاربرا رو متوجه نمیشی عزیز

احترام رو تو چی میبینی کادو تولد زوری؟!

موندم شمایی که فقط نظر خودت برات پررنگه و سعی میکنی کاربرا رو قانع کنی اصلا چرا تایپک میزنی برای نظر پرسیدن؟

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
خب بزار بگن. یه حرفی بیشتره نخر . خیلی سخت میگیری

۱ حدف بیشتره؟ ۱۰۰ حرف بیشتره خانواده شوهر من بچاپن اتفاقا خوب کلمه ایی گفتی ، نصف رهن خونه و که مادر خودم داد،سر هر مناسبتی هم طلا به داماد داد, نصف پول عروسی هم داد، اره راست میگی کلمه خوبی بود.

کادو رو به کسی میدن که تولد می‌گیره و دعوت میکنه 

بعد هم تازه ازدواج کردید برای مراسمتون خرج کردن حتما اینقدر بد فاصله کم نیاز به کادوی جدید نمی‌بینن لابد

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...