2777
2789
عنوان

ده روزه ازدواج کردم تولدم بود مادر شوهر و خواهر شوهرام کادو ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 39 پست
اکثر کاربران گفتن توقع نکن، مثل شما حرف نزدن

منم گفتم فقط از شوهرت انتظار داشته باش،متوقع بودن با توقع نداشته باش چه فرقی داره ؟

توهین کردم ایا؟

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا همه اکثرا گفتن توقع نداشته باش،اتفاقا باید ناراحتی تو نشون بدی اولش هس الان برا بهترین روز زندگیت ناراحت نباشی و خودی نشون ندی بعدها از همه چیت میزنن میگن ناراحت نمیشه که بیخیال .

اونوقت که نباید ناراحت بشی

یادت باشه اول باید خودت به خودت ارزش بدی تا بقیه هم ارزش بدن

اینجا همه اکثرا گفتن توقع نداشته باش،اتفاقا باید ناراحتی تو نشون بدی اولش هس الان برا بهترین روز زند ...

دقیقا.فک‌میکنم اینجا خیلیا برای زندگی کردن از خودشون گذشتن،با اینکه اگه لذت توجه و احترام و میچشیدن الان اونا هم توقع داشتن، نمیدونم چدا به همه خانم ها گفتن ساکت باشن و نخوان

من سال۹۷بعد۱۰روز ازعقدم تولدم بود 

همسرم بهشون گفته بود که من چقدر رو مناسبت ها حساسم از زمان دوستی اطلاع داشت

مادرشوهرم و خواهر شوهرم باهم مفصل تو یه باغ خیلی شیک تولد گرفتن برام ،کادوشونم هر کدوم ۱دونه النگو گرفته بودن،سرجمع۲تا شد.

از اون سال به اینورم هرسال سپوپرایزم میکنم

ناگفته نماند واقعا خانواده همسریم مهربونن منم همینطورم براشون 

۱ حدف بیشتره؟ ۱۰۰ حرف بیشتره خانواده شوهر من بچاپن اتفاقا خوب کلمه ایی گفتی ، نصف رهن خونه و که مادر ...

عزیزم مثل اینکه منظورمو بدمتوجه شدی  من گفتم که یعنی اعصاب خودتو باشون خراب نکنی🙁 دیگه کارندارم کی چی میچاپه یا نه یا شما همه چی میدید .شب بخیرگلی جون 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

دقیقا.فک‌میکنم اینجا خیلیا برای زندگی کردن از خودشون گذشتن،با اینکه اگه لذت توجه و احترام و میچشیدن ...

چون خیلیا عادت کردن تو سری خور باشن ، ساده بگذره ازهمه چی،همونا میان تاپیک میزنن مادرشوهرم خواهر شوهرم ارزش ندادبهم چیکارکنم ،

خب عزیزمن تو از اول راحت ازهمه چی گذشتی اولش میگن چه با گذشت هست متوقع نیس،

بعدها انتظار داشته باشی میگن اوایل اینطوری نبودها روش باز شد

اونوقت که میشی عروس بد ،

من اصلا نمی‌خوام تفرقه بندازم ها عزیزم زندگی خودته خودت بهترمیدونی.

ولی یادت باشه اول خودت به خودت احترام بذار تا بقیه احترام بذارن همون‌طور ارزش.

الان برا این واکنش نشون ندی ،بعدها عیدی هس عید قربان هس چله هس،بی ارزش ردمیشن 

الان هم اصلا بادعواپیش نرو که یجوری دیگه نگات کنن مثلاً بگم عقده ای هس،

فقط با همسرت درمیان بذار ناراحتی توبا ملایمت 

همسرت هم متقاعد کن که خودش باخانوادش حرف بزنه تو اصلا حرف نزن

اگه بخودت بگن،بگو آره هرکی یه اخلاقی داره منم رو مناسبت ها من حساسم.

دوست عزیز اگه از الان سفت سخت بگیری تا آخرش تو مناسبت ها بیادتن 

خانواده همسرمن خودشون فهمیده هستن ولی از زمان دوستی با همسرم که با مادرشم در ارتباط بودم یجوری فهمونده بودم حتی روز دخترم برام کادو میگیره 

فقط روز تولدم گرون ترین میگیره ،بقیه مناسبت ها لباس اینا میگیره یا پول میده ،

الان بعداز ۷سال ازدواج(چله،قربان،عیدی،روزدختر)کادو میاره

منم روز مادر سنگ تموم می‌ذارم براش دو بار پول داشتم طلاگرفتم براش،بقیه اش سکه دادم ،البته با مهمونی مفصل