2777
2789

خیلی خیلیی عصبیو زود جوشم نمیدونم چه مرگمه ازمایش دادم چندروز دیگه جوابش میاد.الان که قبل پریودمم هست عین روانیا شذم پسرم نزدیکه چهارسالشه اقتضای سنشه یه کم شیطنت طفلک انقد جیغ و داد میزنم بچرو استرسی کردم همش دستشوییش میگیره یه ترسی ازم دازه لعنت بهم.به قران هرکاری میکنم اروم شم نمیتونم تا کاری کنه عین روانیا میشم.دارم نابودش میکنم چقد تو حسرت بچه بوذم که اخرش اینجور بشه😔😔با کوچیکتریم صداشم عصبی میشم پرخاش میکنم.اینم عصبی کردم.سرزنشم نکنید میگم که من ارزومع ریلکس باشم یه مادر اروم باشم نمیدونم چیکار کنم هرشبم عذاب وجدانه شرمنده اشم.نمیذارم بچگی کنه همش جیغ داد کتک بشین نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نزدیک پریودم همینم ،تازه افسردگی هم گرفتم این ماه🫤 فردا موعدمه

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌