2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی دلم شکسته خیلی تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 30 پست
برگرد پیش خانوادت،مطمئن باش زود ازدواج میکنی

عزیزم اجاره خونه دارن 

چیزی ندارن بخورن

یه برادر هم دارم مریضه

برگردم که بگن به آرزومون رسیدیم؟؟؟؟

ادب شد برگشت 

حالا وایسا ما رو بدار ما همینو میخواستیم که برگردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر مادرم خیلی گوشت تلخن، اصلا مهربون نیستن. همش دنبال دعوا و حاشیه هستن. شبیه یتیم ها بزرگ شدم محبت ...

عزیزم خداروشکر که ازدواج کردی

ولشون کن بچسب به شوهرت و زندگیت

من آرزومه ازدواج کنم 

دیگه نیازم به پدرم و مادرم نباشه

گولشون بزن بگو اگ شوهر کنم هم من میتونم بهتون پول بدم هم از شوهرم پول بدم بهتون.ازدواج ک کردی بلاکشو ...

نه زرنگتر از این حرفان 

انقدر خواستگار پولدار داشتم که حد نداره

گولشون بزن بگو اگ شوهر کنم هم من میتونم بهتون پول بدم هم از شوهرم پول بدم بهتون.ازدواج ک کردی بلاکشو ...

نه زرنگتر از این حرفان 

انقدر خواستگار پولدار داشتم که حد نداره

چجوری عزیزمخب مرزهات را سفت تر کنرابطه ات را کمتر کن

البته خودم دلم براشون میسوزه، میگم پدر مادرن، ممکنه دگ نبینمشون بعد که دوباره داستان پیش میاد غصه میخورم ک ای کاش پدر و مادر خوبی داشتم کاش با محبت بودن کاش…یعنی خودم خلا عاطفی دارم دلم میخاد از طرفشون دوست داشته بشم

البته خودم دلم براشون میسوزه، میگم پدر مادرن، ممکنه دگ نبینمشون بعد که دوباره داستان پیش میاد غصه می ...

کاملا درک میکنم و خیلی سخته 

ولی عزیزم از من به تو نصیحت فقط دلت برای خودت بسوزه

اولویت خودت بعدم شوهرت باشه