2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم بخدا ولی رفتم اینترنت نوشته بود ممکنه فیبروکیستیک باشه یعنی کیست سینه 😢😢😢

کیست سینه ک چیزی نیست دکتر من گفت خودشم داره و خطرناک نیست.برو درمان کن

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!

عزیزم اولین قدم اینه بری دکتر معاینت کنن و بسته ب سنت اگه نیاز باشه مامو یا سونو انجام بدی،

ولی شایعترین ضایعات خوش خیم پستان تغییرات فیبروکیستیک هستن، شایع ترین علامتش هم درد سینه با ورم هست،ک این درد بیشتر به صورت سیکلیکه ک نزدیک قاعدگیت شروع میشه،

جای نگرانی نداره اصلا،با کم کردن مصرف چربی و کافئین و کاکائو،استفاده از دوش و کمپرس گرم،مصرف ویتامین ای دوبار درهفته و .. دردش کنترل میشه

بهـ اعتقاد من، زنان شاد، زیباترین زنان هستند!:)