2777
2789
خوب یکی مثل خودت رو پیدا کن و برو بهش سلام کن و باهم دوست بشین...برای ایجاد ارتباط که نیازی به برونگ ...

مثلا چجوری کانون توجه بودی؟ و مدرسه ماهم اینطوریه که از سال های قبل خیلیاشون باهم بودن... یا اونایی که ساکتن با ادم اصلا ارتباط نمیگیرن، و خیلی مغرورن

در خاطراتی که هرگز نساختیم ، سوختیم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چجوری کانون توجه بودی؟ و مدرسه ماهم اینطوریه که از سال های قبل خیلیاشون باهم بودن... یا اونایی ...

با همه صحبت میکردم و تو زنگ تفریحی میدیدم کسی کنار دیوار ایستاده میرفتم باهاش صحبت میکردم..با بغل دستیم رفیق میشدم

با همه صحبت میکردم و تو زنگ تفریحی میدیدم کسی کنار دیوار ایستاده میرفتم باهاش صحبت میکردم..با بغل دس ...

من مهارتشو ندارم حقیقتا🎀

هیچ جسارتی نمیخواد و نیازم به زبون نداره...خودت دوستش داری؟

اره خیلی، روانشناسی هم دوست دارم یا مشاوره و اینا.. ولی حقوق بیشتر.. 

من مهارتشو ندارم حقیقتا🎀

خوب این ربطی به درونگرایی تو نداره و تو کمی میترسی...ترس از تحقیر شدن ترس از ارتباط گرفتن...ولی این ترسها الکیه...نگاه کن تو مدرسه همه با هم دوستن ومیتونن ارتباط بگیرن پس توام میتونی