2777
2789
خوب این ربطی به درونگرایی تو نداره و تو کمی میترسی...ترس از تحقیر شدن ترس از ارتباط گرفتن...ولی این ...

وای خدایا، اینطوریه که هرروز از مدرسه میام میخوام بشینم گریه کنم

در خاطراتی که هرگز نساختیم ، سوختیم. 

ایجاد ارتباط یه مهارته که میتونی با تمرین کردن به دست بیاری و توش حرفه ای بشی...اصلا نگران نباش

دلم میخواد خرفه ای شم

منم مثل اسی تله شرم دارم 

اضطراب اجتماعی دارم و میانگرام باددوست و خانداده شیطون و کلی بگوبخند و ور ور 🤣 با فامیلا و همسایه و اینا درحد لزوم صخبت میکنم یا جوابی میدم

یه چیز بگم ؟

من بلد نیستم خاطره تعریف کنم بلد نیستمااااا نزدیکه سی سالمه بلد نیستم . حس کنم تعریع کنم همه منونگاه میکنن قضاوت میکنن بعد وسطش یادم میره و تپق میزنمو براهمین ترجیح میدم لال باشم اصلا🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم میخواد خرفه ای شممنم مثل اسی تله شرم دارم اضطراب اجتماعی دارم و میانگرام باددوست و خانداده شیطون ...

عزیزم تو از هزارتا برونگرا برونگرا تری اصلا مشکلی هم نداری نگران نباش🤣😭

در خاطراتی که هرگز نساختیم ، سوختیم. 

توروخدا درمان موثر اضطراب اجتماعی رو بگو دانشگام ک تموم شد بیشترو بیشترشد

ما تو علم روانشنایی چیزی داریم به اسم گفتار درمانی جمعی....شما بصورت دایره ای روی یه صندلی میشینی و صندلی های دیگه هم کسانی هستن که مثل شما اضطراب اجتماعی دارن و شما به نوبت برای بقیه صحبت میکنی..بقیه هم از ترساشون میگن و شمام از ترس هات میگی...بعدش ریشه ترس هات رو مشاوره میکشه بیرون و درمان میکنه

ما تو علم روانشنایی چیزی داریم به اسم گفتار درمانی جمعی....شما بصورت دایره ای روی یه صندلی میشینی و ...

یا مثلا خاطره تعریف میکنم کسی نمیخنده میخوام برم بمیرم انقد افکارمنفی میاد سراغمممم

دلم میخواد خرفه ای شممنم مثل اسی تله شرم دارم اضطراب اجتماعی دارم و میانگرام باددوست و خانداده شیطون ...

خوب اینا مشکلات کلامی هست و میشه به راحتی درمانش کرد...یه جلساتی هست که شما میری روی صحنه و برای چندین نفر سخنرانی میکنی و همه مسخره ات میکنن و تو میشینی یکی دیگه میره و تو باید اونو مسخره کنی...این قصه کم کم تبدیل به عادت میشه و میفهمی چیز مهمی نیست