2777
2789
درونگراها بطور کلی کم حرف و گوشه گیر ترن....ولی برون گرا ها موفق تر نیستن....افکار درونگرا منسجم تر ...

داداش من افسرده نیستما چرا توهین میکنی-🤡🤣

در خاطراتی که هرگز نساختیم ، سوختیم. 

مثلا تو مدرسه، کسی سمت ادم نمیاد بعضیا فکرمیکنن عقب مونده اس هرکی ساکته👍🏻یا حتی ادم وقتی برای معلم ...

ببین نداشتن روابط اجتماعی سالم ارتباطی به درونگرایی نداره و این مشکل احتمالا بخاطر مسائل دیگه ای...مثلا ترس های پنهان یا اضطراب اجتماعی یا شایدم ترس هایی در دروان کودکی....نمیدونم تو رفتارت چطوریه اما من یه درونگرای دوازده سیلندرم و خیلی هم راضیم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین نداشتن روابط اجتماعی سالم ارتباطی به درونگرایی نداره و این مشکل احتمالا بخاطر مسائل دیگه ای...م ...

درسته، اضطراب اجتماعی و خجالتی هم هستم، و اصلا اینو دوست ندارم. 

ببین نداشتن روابط اجتماعی سالم ارتباطی به درونگرایی نداره و این مشکل احتمالا بخاطر مسائل دیگه ای...م ...

مثلا تو مدرسه تنها و اینایی؟ یا دوستم داری.؟ 

نه خدا نکنه که افسرده باشی...مظنورم اینکه درونگرا به معنی منزوی و آدم به دور نیست...

مثلا اینطوریه که به کسی میگم میخوام چه رشته ای برم میگن اصلا به روحیم نمیخوره و خیلی ساکتم... 

مثلا تو مدرسه تنها و اینایی؟ یا دوستم داری.؟

من تو مدرسه تو کانونه توجهات بودم تو دانشگاه هم کل کلاس منو میشناختن...هیچ وقت تو هیچ سال تحصیلی تنها نبودم و اتفاقا دوستان صمیمی داشتم...این ارتباطی به برونگرایی نداشته و اتفاقا من درونگرام و خیلی ساکتم...جاهایی که همه دارن میگن میخندن من ساکتم...چون ترجیحم اینکه ساکت باشم

خوب تو میتونی این مشکل رو حل کنی...خجالت و اضطراب اجتماعی درمان موثر داره.

چطوری حل کنم؟ مشاوره یا؟؟ فن بیان و اینا برم؟ یا مثلا چی، خجالتی بودنم خیلیی شدیده راستش

چطوری حل کنم؟ مشاوره یا؟؟ فن بیان و اینا برم؟ یا مثلا چی، خجالتی بودنم خیلیی شدیده راستش

اول ازهمه پیش یه روانشناس قوی برو و تست شخصیت شناسی بده و باهاش صحبت کن تا اون تشخیص بده مشکل چیه...بعدش درمان رو شروع میکنه و تو کاملا درمان میشی

من تو مدرسه تو کانونه توجهات بودم تو دانشگاه هم کل کلاس منو میشناختن...هیچ وقت تو هیچ سال تحصیلی تنه ...

خب چجوری؟ تو مدرسه کسی سمت من نمیاد😭🤣

اول ازهمه پیش یه روانشناس قوی برو و تست شخصیت شناسی بده و باهاش صحبت کن تا اون تشخیص بده مشکل چیه... ...

و خب این حل بشه، میتونم راحتتر دوست و..  پیدا کنم؟