2777
2789
چرا میخوای تغییر کنی؟؟؟چی الان اذیتت میکنه؟

خیلی زیادی درونگرام میدونی، فهمیدم که هرکاری بخوام بکنم این مشکل ایجاد میکنه

در خاطراتی که هرگز نساختیم ، سوختیم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه منم نتونستم احساس امنیت کافی نمیکنم که بتونم خودمو همه جوره بروز بدم ترجیح میدم درون خودم به سر ب ...

منم همینطور، منم همینطور، یعنی میدونی چجوریه؟ ادم وقتی که باهاشون یکم احساس راحتی میکنه با ادم سرد میشن 

چیکار کردهاعتماد بنفس تو گرفته

نه اعتماد ب نفس ک بیخود می‌کرد 

ذوقمو کور کرد خیلی جاها 

خیلی جاها بی چشم و‌ رو بود 

خیلی جاها توجه کافی و ازش ندیدم 

منو این مدلی کرد 

خودشم متوجه شده و تا حدودی درست شده 

اما دیگه من نمیتونم آدم قبل شم

🥰غم دنیارو بیخیال

ضربه روحی یک انسان شاد با اعتماد بنفس ۱۸۰ درجه عوض میکنه سریع سعی کن خوبش کنی

امیدوارم بتونم 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2316122 ناشناس 

فک کردم میگی از برون به درون نه همسرم منو از برونگرای پر ذوق شاد کرد ی درونگرای افسرده ک فقط ظاهرش خ ...

وای نه، وای، بمیرم برات😭 بیشتر میتونی بگی😭

الان مریضم تب دارم حالت تهوع واقعا موسیقی تاثیر دارهاز لحاظ ذهنی میگی چطوری

اگه وقت داشتی حتما کتاب غول درون رو بخون از پی دی اف یا صوتی..ذهن دقیقا مثل غول چراغ جادو میمونه که در خدمت ماست اگه فقط بتونیم چراغشو باز کنیم هر خواسته ای داشته باشیم براورده میکنه

خیلی زیادی درونگرام میدونی، فهمیدم که هرکاری بخوام بکنم این مشکل ایجاد میکنه

بطور طبیعی درونگرایی اصلا هم چیز بدی نیست و روحیات عالی دارن...مثلا تنهایی کمتر اذیتشون میکنه...اتفاقا درون گراها روابط اجتماعی بهتری دارن و مردم بیشترم بهشون اعتماد میکنن.

نه اعتماد ب نفس ک بیخود می‌کرد ذوقمو کور کرد خیلی جاها خیلی جاها بی چشم و‌ رو بود خیلی جاها توجه کاف ...

وااای 

ن میشع برگشت به آدم قبل خود منم اینطوری بودم

سعی کن مشکلات تو که اعتماد بنفس تو خورد کرده بنویسی

بعد براش راه حل بهت قول میدم کمتر از ۶ ماه عوض میشی

بطور طبیعی درونگرایی اصلا هم چیز بدی نیست و روحیات عالی دارن...مثلا تنهایی کمتر اذیتشون میکنه...اتفا ...

نه اصلا، همه فقط میرن پیش دلقکا😔🤣

نه اصلا، همه فقط میرن پیش دلقکا😔🤣

درونگراها بطور کلی کم حرف و گوشه گیر ترن....ولی برون گرا ها موفق  تر نیستن....افکار درونگرا منسجم تر و قوی تره....نباید افسردگی رو با درونگرایی اشتباه گرفت

بطور طبیعی درونگرایی اصلا هم چیز بدی نیست و روحیات عالی دارن...مثلا تنهایی کمتر اذیتشون میکنه...اتفا ...

مثلا تو مدرسه، کسی سمت ادم نمیاد بعضیا فکرمیکنن عقب مونده اس هرکی ساکته👍🏻یا حتی ادم وقتی برای معلم خودشیرینی نکنه معلما با ادم یجوری دشمنن