2777
2789

چجوری بعد از اون وارد رابطه شدید و ازدواج کردید؟

من اصلا تو ذهنم هنوز با خودم کنار نیومدم 

خیلی مشکلات برام پیش اومد اخه ضربه خوردم واقا

از طرفی دلمم تنگ میشه هر از گاهی

دارم خل و چل میشم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از یه رابطه وحشتناک خودمو نجات دادم ولی حتی بعدش چندبار واقعا میخاستم برگردم به شوهر سابقم. با اینکه اعتماد به نفسی برام نگذاشت بود و این خودش باعث میشد بخام پناه ببرم به خودش. خلاصه که کم کم خودمو پیدا کردم. و بعد از دو سال با همسر فعلیم آشنا شدم 

زیاد خونه نشین نشدم، سعی کردم بیرون برم با کلاس و ورزش سر خودمو شلوغ کنم.بخاطر اینکه اون آدم نبود و خیلی اذیتم کرده بود با خاطره ی تلخ جدا شدم و خیلی سخت بود. ولی بعد یکسال و چند ماه دیروز تونستم فراموشش کنم و اون حس رو نداشته باشم

اره میخوام بدونم بقیه چجوری کنار اومدنمن شاید شخصیتم خیلی ضعیفه نمیدونم

من به خودم میگفتم بدبختت میکنه فرار کن ازش. بعدم که برگشت گفتم گول نخور گول نخور. 

همه ی راههای ارتباطی باهاشو قطع کردم،  هر گی که یادم مینداخت رو انداختم دور حس خیلی خوبی داد. 

اوایلش سخته مثل آدم معتادی که میخواد ترک کنه هست ولی میدونستم پاک پاک میشم

چقدر طول کشید حدودا

الان حسی ندارم میشه یکسال و سه ماه. 

البته بگم من سواد رابطه امو بردم بالا، تونستم اونو از لحاظ زوانی بررسی کنم دیدم آدم نیست. 

بعضی مواقع میخوام بخاطر سادگیم خودمو بزنم. 

الان خواستگار دارم طلافروش بهترین آدم قد بلند خوش قیافه خانواده دار تا ببینم قسمت چیه. 

از خدا میخوام جبران سختی هام قرار بده