2777
2789
اگر میتونی با بابات صحبت کن فقط اون میتونه حال پدرتو خوب کنه یار خوب یعنی همه چیز

بابام الان هر کاری میکنه مامانم باز راجبش منفی نگری می‌کنه ، کلا راجب همههه ادما منفی نگره،ولی راجب بابام خیلی بیشتر

هررر هفته دعوا داره، یه روز خوشحال میبینمش دلم میخاد بهش بگم چطوری روت میشه اینقد قهر و دعوا کنی؟! بابام هفته پیش اومد بهم گفت بیشتر باهاش صحبت کنین کمکش کنین و فلان ،منم هر روز ظرف شستم باهاش نشستم حرف زدم خندیدم، ازش دفاع کردم گفتم اینقد کار نکن و فلان، آخرش هیچییییی به هیچیی، الان اینقد وحشی بازی باز در اورد که از تمام دلخوشیام و محبتام پشیمونم، امشب همش تو ذهنم بود یچی بگم بهش ، دلم ازش پره ولی نمیگم چیزی همش خودمو کنترل میکنم، ولی اون هیچی تو دلش نگه نمیداره، هر حرفی میاد تو دهنش میزنه، صدهاابار به خودم تیکه انداخته، گفته بچه به درد نمیخوره، فلانه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم سرکه سفید توش نمک بریز موقعی که خودت ونتدرت میرین حمام دوش گرفتین غسل گردنتان نباشه آب باز کن بریز روسری بیا بیرون بعد ۵۰ایه سوره بقره باروت بلند بزار تورونتو پخش بشه بعد سوره طلاق ویاسین وزیارت عاشورا بخونین تاثیر داره برا رارامش برا من جواب داد 

بابام الان هر کاری میکنه مامانم باز راجبش منفی نگری می‌کنه ، کلا راجب همههه ادما منفی نگره،ولی راجب ...

چون موقعی که بهش احتیاج داشته نبوده الان محبتش باور نمیکنه احتمالا از پدرش آسیب دیده 

تا هرچی تحمل کنم چیزی بهش نمیگم ولی اینم خیلی خیلی اذیت میکنه تنها هست میدونم اونم مقصر نیست به خدا ...

نگو اینجوری، نباید به خاطر رفتارای بقیه ببازی، با بچت وقت بگذرون خوشحالش کنه یکاری کن پشت و پناهت بشه، البته میدونم سخته و گفتنش اسونه، ولی هر چی بیشتر افسرده بشه ادم عمر خودش هدر می‌ره ،همیشه به مامانم میگم که با این کارات داری عمر هممونو هدر میدی و فلان ،گوش نمی‌ده 

من تنها دعام وآرزوی اینه اول بابام فلج بشه کرم بزنه بعدم شوهرم ومادرش فلج شدنشون ببینم بلاهایی که اینا سرم‌آوردن شما نیاورد میرفتم دانشگاه بهم میگفت نیری به پسرا میدی چون اولین دختر فامیل بودم میرفتم دانشگاه

نگو اینجوری، نباید به خاطر رفتارای بقیه ببازی، با بچت وقت بگذرون خوشحالش کنه یکاری کن پشت و پناهت بش ...

میدونه برا من هنوز بدیهاشون ادامه داره هیچکسم پشیمون نیست از کارش چه خونوادم چه شوهرم چه خونوادش

پدرم شاید عین خیلیا نباشه اره، یه اخلاقایی داره منم متنفرم اره ولی بیخیال ترم، ولی مامانم هزااار برا ...

مامانت انقدر میکنه تا توهم شبیهش شی‌یا شبیه بابات و مردی شبیه مامانت پیدا کنی 

حتما مشاوره برو باید این موضوع رو شفا بدی 

ببین همین مادر زخمهایی از بقیه وبابا خورده که به موقع ترمیم نشده منم اینجوریم بعد هی زخمای تکرار شده ...

دقیقا شوهر منم همینجوریه از بیرون نگاش کنی میگی وای چه مرد خوبیه مثلا تولد تو کافه برام گرفت ولی در کل خیلی آدم نچسبیه همش در حال غر زدن و ناله کردنه همش اخماش پایینه وقتی هم باهاش بگو بخند میکنم خیلی سرد و خنثی هست و کاملا قابلیت اینو داره که یه زن شاد و پر انرژی مثل منو افسرده کنه ولی من چون شاغلم سعس میکنم با شغلم خودمو سرگرم کنم زیاد بهش متکی نباشم که اینجوری نشم بعدا

چون موقعی که بهش احتیاج داشته نبوده الان محبتش باور نمیکنه احتمالا از پدرش آسیب دیده

بازم من ازش متنفرم

منم تا الان بهشون احتیاج داشتم ولی گند زدن به جوونیم

جز تامین نیازای مادیم اونم تا یه حدی ، هیچ محبتی ،مادری در حقم نکرده .زندگیم خیلی بی روحه، هیچ محبتی تو خونه نیست

سعی کردم بهش نزدیک شم کمکش کنم بریم بگردیم خوشحالش کنم ولی خودش نمیخواد انگار، وقتی با من بد رفتاری میکنه من چجوری دوسش داشته باشم و درکش کنم، همه ازش بدشون میاد، نتیجه رفتار خودشه، هیشکی دلش نمیخاد با ادمی که اینحوری رفتار میکنه هم صحبت باشه🙂 من خودم عاشق وقتیم که خونه تنهام، وقتی میان خونه دیگه حس راحتی ندارم

کاش واقعا ادما حال همو درک میکردن

بعضی رفتارا عادته من مادرم یه هو میدیدی عصبی میشد و با کسی حرف نمیزد به حالت قهر همیشه تو بچگیم میگفتم مگه من چیکار کردم که بام اینجوری میکنه الان دقیقا خودمم همونجوریم هر چی هم تو ذهنم با خودم میگم اروم باش فایده نداره  بیشتر هم نزدیک پریودیام اینجوری قاطی میکنم

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.