2777
2789

مامان ۵۰ درصد ادما اینجوریه تنها نیستی😂😂

مامان من بعضی وقتا انقدر مهربون ک حس میکنم فرشتست 

خیلی وقتا انقدر غرغرو و حرف بد میزنه بهم ک میگم واقعا این مامانمه 

بعد ما لریم

مامانم وقتا میخواد دعوا کنه یه لحن لری غلیظ میگیره و تا میخوریم فحش میده🤣🤣🤣

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

اخه چرا همتون حقو میدین به مادرم چون زنه؟نمیدونم، ولی اخه هر چیم بوده، الان باید اینجوری زندگی هممون ...

می نی سایت اینجوریه که زن حق هرزه گی هم داره وسلام 

انگار ما زنا مهمون فرشته ایم مردا شیطان 

هرکس بد خوب داره صرفا جنسیت نمیشناسه

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😢😢نمیدونم چرا سرنوشت بعضیامون اینجوری گره خورده که ادم دست خودش نیست هیچی ولی همچی بد پیش میرهبیشت ...

ممنون گفتم بدونی شاید یک درصد مادرت زندگی بدی داشته به همون خدا قسم الان بابام ببینی مادرم ببینی شوهرم ببینی فکر نمیکنی اینا چقدر ظالمن چقدر ظلم در حق من کردن میرفتم حدرسه یه همکلاسی داشتم تا یه مسیری باهم میومدیم برادرش از سربازی اونده بود توراه وایسادن همدیگه بغل کردن وحال واحوال داییم منو دید بدون سوال از من رفت به خونوادم گفت این با پسر دیدم حتی نزاشت ثابت کنم که بابا طرف برادرش بوده یه هفتهدمنو تو انباری حبس کردن بعد سه روز فقط آب دادن تو خودم دستشویی میکردم بدون غذا نزاشتن مدرسه برم هنوز که هنوز شده کینه گوشه دلم بعدش با مادرم رفتیم رو درو کردیم بازم باورش نشد قسمش دادم دایی ببریم رودرو کنیم گفت نمیخواد حق نداری مدرسه بری داییم تاوان داد ابروش تو کل شهر رفت ولی جبران زخمی که به من زد نشد مجرد بود رفت زن بیوه گرفت با بچه خاله هام رفتن محل کارش ابروش بردن نمیگم کار درستی کردن ولی میگم یعنی خدا گذاشت تو کاسش،همون موقع میخواستموبهش بگم به خاطر ظلمی که درحق کردی خدا سرت آورد بازم ازش ترسیدم

بخدای احد واحد اگه دخترم خواب نبود میگفتم تاپیک دخترم زده

منم تو خونه اخلاقم تنده و زود عصبی میشم البته قبلا اینطور نبودم به مرور تو این سالها رو اعصابم رژه رفتن و خون به جیگرم کردن که اخلاقم کلا عوض شد 

بخدای احد واحد اگه دخترم خواب نبود میگفتم تاپیک دخترم زدهمنم تو خونه اخلاقم تنده و زود عصبی میشم الب ...

خب نمیگین رفتارتون دخترتونو اذیت میکنه؟ مادر من اصن براش مهم نیس انگار 

مامان ۵۰ درصد ادما اینجوریه تنها نیستی😂😂مامان من بعضی وقتا انقدر مهربون ک حس میکنم فرشتست خیلی وقت ...

داری با خنده تعریف میکنی، اونی که تو میگی یه چیز دیگست، من حس تنفر دارم نسبت به خانوادم، از همشون بدم میاد، حتی اگه مهربونم بشن دیگه هیچ حسی بهشون ندارم، جام نیستی که ببینی

نمیدونم شاید چون من خودم ضربه خوردم فکر میکردم شاید مادرت اینجوری باشه شاید واقعا حق با پدرته نمیدون ...

منم نمیدونم، نمیشه قضاوت کرد واقعا 

فقط تنها چیزی که میدونم اینه که ما بچهاشونو قربونی میکنن و جوونیمونو گند میکشن بهش 

منم نمیدونم، نمیشه قضاوت کرد واقعا فقط تنها چیزی که میدونم اینه که ما بچهاشونو قربونی میکنن و جوونیم ...

من خیلی تلاش،کردم بچم‌در آرامش بزرگ کنم‌نزارم کسی بهش توهین کنه تحقیرش کنه ناراحتش کنه ولی شوهر برا خوش آیند بسته همه گهی میخوره از کتک زدن تا توهین وتحقیق من حتی یه بار بچم سه ساله بود دستشویی کرد روفرش کردش تو حموم درم بست منم براش جبران کردم رفت دستشویی در روش قفل کردم تا پنج ساعت آخرم شیشه شکوند اومد بیرون کتک خوردم ولی ارزشش داشت دیگه تکرار نکرد

داری با خنده تعریف میکنی، اونی که تو میگی یه چیز دیگست، من حس تنفر دارم نسبت به خانوادم، از همشون بد ...

من عادت دارم همیشه نیمه پر لیوانو ببینم برا همین با خنده میگم هیچکی دوس نداره از بچگی تا الان صدای غرغر بلند مامانش تو گوشش باشه بچه بودم کتک هم زیاد میخوردم بعد مامان من یه بحثی پیش بیاد تا چند ساعت یه ریز غر میزنه خیلی وقتا جیغ میزنه

یا شاید یه حرفایی تو دعوا بهم زده ک اصلا باورم نمیشد اینو مامانم داره میگه

من عادت دارم بدون اینکه طرف عذرخواهی کنه  هم فراموش کنم و ببخشم چون اگه توی دلم بمونه مدام بهش فکر میکنم و اذیت میشم😁

میگم ک بعضی وقتا باید همچیو خوب ببینم تا زندگیم خوب بشه 

من حوصله فکر کردن های زیاد رو ندارم

اره من جای تو نیستم و ازت خبر ندارم ولی انشاءالله هر مشکلی که هست درست بشه♥️

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

من عادت دارم همیشه نیمه پر لیوانو ببینم برا همین با خنده میگم هیچکی دوس نداره از بچگی تا الان صدای غ ...

واسه هر سه چار روز یبار اینجوریه یهو قهر و دعواش میگیره بیخود تا چند روز

ادم اذیت میشه با همچین ادمی خب

خوش به حالت که سعی میکنی نبینی و بخندی

ولی من حس میکنم عمرم داره تلفش میشه، کل تابستون اینقد دعوا کرد، نه مهمونی رفتیم نه سفر رفتیم بعد صد سال نه دم در رفتیم، چون همه اعصابشون میریزه به هم 

همه فامیل به خانوادم نگاه میکنن انقد که رفته حرف خونه رو همه جا زده، الان حال ندارم تعریف کنم برات، خیلی چیزا هست، دیشب عصبی بودم اومدم حرف بزنم یکم خالی بشم، الان بهترم دیگه حوصلشونو ندارم😄

توهم ایشالا بهترینا برات اتفاق بیفته عزیزم❤️❤️❤️