2777
2789
من بچم میبرم پارک سخته با یکی ارتباط بگیرم از آدمها ترسیدم من نفر اول دانشگاه بودم هم کار می‌کردم هم ...

بمیرم واسه دلت😭

از ته دلم بهترینارو واست میخام 

بعضی رفتارا عادته من مادرم یه هو میدیدی عصبی میشد و با کسی حرف نمیزد به حالت قهر همیشه تو بچگیم میگف ...

میترسم منم مثل مامانم بشم اصلا دلم نمیخاد ،ولی تازگیا فهمیدم خیلی پرخاشگر شدم همش سر خواهرم غر میزنم، خواهرمم پرخاشگری میکنه همش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم منم مثل مامانم بشم اصلا دلم نمیخاد ،ولی تازگیا فهمیدم خیلی پرخاشگر شدم همش سر خواهرم غر میزنم ...

یه مردی تو فامیلمون عین مادر تو هست 

اخلاق مضخرفی داره به مادرت بگو قدر شوهرش رو بدونه بعضی مردا بی دلیل زناشونو کتک میزنن یا بد و بیراه میگن

🌺

من دنیایی سختی کشیدم تو مجردی تنها امیدم این بود ازدواج کنم ذره ای مشکلاتم حب بشه خدا نخواست الان فق ...

منم الان همش فکر میکنم یه شوهر خوب میتونه ارومم کنه بهم خوشبختی بده

ولی همش فکر باطله، اینقد بد و بیراه از زندکی متاهلی شنیدم که اونم ترسناکه برام

یه مردی تو فامیلمون عین مادر تو هست اخلاق مضخرفی داره به مادرت بگو قدر شوهرش رو بدونه بعضی مردا بی د ...

بخدا همه جور حرفی گفتم بهش، حتی وقتی کم سن و سال بودم بهش میگفتم اینقد دعوا نکن و فلان ولی حتی دلش واسه بچگیمم نسوخت

میترسم منم مثل مامانم بشم اصلا دلم نمیخاد ،ولی تازگیا فهمیدم خیلی پرخاشگر شدم همش سر خواهرم غر میزنم ...

صددرصد تاثیر داره الگوی هر دختری مادرشه 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

بخدا همه جور حرفی گفتم بهش، حتی وقتی کم سن و سال بودم بهش میگفتم اینقد دعوا نکن و فلان ولی حتی دلش و ...

همه خونه ها دعوا هست 

ولی به چشم تو فامیل دیدم زنی که ارزوشه فقط یه روز شوهرش روی خوش بهش نشون بده و شوهری که سر خیابون به زنش بد و بیراه گفت و حتی دنبالش کرد به خاطر یه خرید ساده واقعا بعضی اذما خیلی پستن لطفا این پست رو به مامانت حتما نشون بده و نظرش  رو بپرس 

🌺

صددرصد تاثیر داره الگوی هر دختری مادرشه

یکی از دخترای فامیلمون که  بچس برگشت بهم گفت هیچوقت مثل مامانت نشو🙂🥲 خیلی از خانواده ای که دارم متنفرم

بخدا همه جور حرفی گفتم بهش، حتی وقتی کم سن و سال بودم بهش میگفتم اینقد دعوا نکن و فلان ولی حتی دلش و ...

بابات هر چی باشه دیگه بدتر از شوهر این خانم که نبود در ضمن از پدرت بپرس علت این رفتار های مادرت چیه ایا در گذشته ظلمی در حقش مرتکب شد که مادرت این طور پرخاشگر شده این سوال رو در حضور مادرت از پدرت بپرس که اگه پدرت جواب نداد مادرت حتما جوابی داره که بده و اگه نداد یعنی خودش میخواد این طور رفتار کنه و ربطی به کسی نداره

🌺

همه خونه ها دعوا هست ولی به چشم تو فامیل دیدم زنی که ارزوشه فقط یه روز شوهرش روی خوش بهش نشون بده و ...

ببین من پدرم قبول دارم عین مردایی که تو ذهنمونه نیست، درونگراس، اهل تفریح و گردش نیست، توی خرج کردن برنامه داره و ولخرجی اصلاا نمیکنه، درامد زیادیم نداره ولی بنده خدا، ولی خب قبول دارم واسه یه چیزایی خسیسه منم اذیت میشم

ولی ماها چه گناهیی داریم، مادری که فکر ارامش بچهاش نباشه واقعا مادره؟ فقطط به خودش فکر کنه ینی؟ پیامارو نشونشم بدم فایده نداره میدونم🥲