2777
2789
عنوان

میخوام ازین به بعد دختر بدی باشم

143 بازدید | 12 پست

بد برای مادرم که آرزو مرگمو کنه

بد برای پدرم که ارزو نبودنمو کنه

بد برای خواهرام که اسمم بیاد حالشون بد بشه

بد برای کل اطرافیانم

خسته شدم از اینهمه خوبی وجوابمو با بی انصافی دادن و بد کردن بهم

میخوام یه ورژن دیگه از خودم بسازم وزندگی کنم

همیشه خوب بودن خوب نیس گاهی باید بد بود تا قدرتو بدونن وارزوی خوب بودنتون به دلشون بمونه

بمانه یادگار۱۸مهر ۱۴۰۴

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا بلد نیستم چجوری باید بد بود😂

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

یه حرفه یا شغل و هنری یاد بگیر و برو خودت رو مشغولش کن. گاهی لازم نیست برعکس بری از یه مسیر دیگه برو چون برگردی هم به جایی نمیرسی

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

وا 

با هر کس باید مثل خودش رفتار کرد 

مامانت آرزوی مرگ می‌کنه برا تو هم آرزوی مرگ کن براش 

بابات آرزوی نبودنو کرد برا تو هم آرزوی نبودشو بکن 

خواهرا تا اسمش میاد چندششون میشه تو هم تا اسمشون میاد چندشت بشه 

لااقل اینجوری آدم میگه یک یک مساوی هستیم

"در کوچه پس کوچه های فراموشی پژواک گام های عشق در وادی قلبم گم شد و من در انتظار بازتابی که هرگز نیامد سراب اغوشی خیالی را زیستم"

منم عزیزام برام روزای تاریکی ساختن خیلی تاریک و سرد  منم یه روز تصمیم گرفته بودم بد شم بی رحم شم ولی نتونستم جور دیگه مقابله کردم فقط از خدا کمک خواستم اون بهم خیلی از  نیروها رو  هدیه داد من تونستم با نور خدا ظلم اونهارو بشکنم والان من  براشون عزیزترینم بیشتر و بیشتر از قبل ولی دیگه نه خوبی و نه  و بدی هاشون برام مهمه مطمن باش هیچکس ارزش اینو نداره که به خاطرش خودتو تاریک کنی نور تو این دنیا خیلی کمیابه بیا به خودت و دنیا ظلم نکن نزار یه چراغ دیگه خاموش شه اگه مطمنی بر حقی  عادلانه باشون مقابله کن و این نیازی به بد شدن نداره 

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

یه حرفه یا شغل و هنری یاد بگیر و برو خودت رو مشغولش کن. گاهی لازم نیست برعکس بری از یه مسیر دیگه برو ...

به اندازه کافی مشغولم ولی دیگ صبرم تموم شده من ادمیم وقتی تصمیمی بگیرم تا تهش میرم حتی اگر به قیمت جونم باشه منم تصمیمم گرفتم 

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

منم عزیزام برام روزای تاریکی ساختن خیلی تاریک و سرد منم یه روز تصمیم گرفته بودم بد شم بی رحم شم ولی ...

عزیزم من مدت زیادی بخاطر این کاراشون بد بودم و بی رحم جوریک ارزوشون بود خوب باشم ۴ ساله قول شرف دادن دیگ تموم کنن اون گندکاریاشون از جمله مادرم به قران دست گذاشت قسم خورد تصمیم گرفتم عهد کردم که خوب باشم بعد ۴ سال مدت زیادیه عهدشون شکستن حالا ک از خوب بودن من مطمئنن بازم خنجر به دست روبه منن منم دیگ امشب اون عهد شکستم و میرم به روال قبل این ۴ سال حتی بدتر وبی رحم تر وسردتر

به اندازه کافی مشغولم ولی دیگ صبرم تموم شده من ادمیم وقتی تصمیمی بگیرم تا تهش میرم حتی اگر به قیمت ج ...

خوبه مشغولی چون فکر و خیالت خیلی کم میشه. إن شاالله درست میشه. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست