2777
2789

ما توی شهر زندگی میکنیم بعد از روستا برا خواهرم خواستگار اومدخواهرمم کلا۱۳سالش بود،پسره نه شغل داشت نه پول داشت نه خونواده درست و حسابی.بعد دخترداییم فهمید زنگ زد گفت شنیدم فلانی اومده خواستگاری خواهرت،گفتم آره گفت مورد خوبیه ها،از این موقعیت ها پیش نمیاد بله شو بدین به همین پسره.من اونقد ناراحت شدم.بعد یه مدت گذشت دختر خالمو دادن به یه پسر پولدار دختر خالمم تو روستا ساکنن بعد همین دختر داییم گفت چرا دادنش به این پسره؟لیاقتش درحد دکتر و مهندس بود.درحالی که دختر خالم خودش دیپلمه،از همه لحاظم معمولیه.بدم اومد تو دلم میگم پس چرا ما اینقد درنظر تو خفیفیم که خواهر۱۳سالمو برداریم بدیم شوهر اونم به کسی که هیچی نداره ولی دختر خالم که۲۰سالش بود و دادن به آدم پولدار و درست حسابی ولی لیاقتش بیشترم بود

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

درحالی که ما نسبت به دختر خالم اینا وضع مالی بابام خیلی بهتره،خواهرم قشنگه کلی خواستگار داره.ولی این دختر داییم همیشه مارو کوچیک میبینه و دختر خالمو بزرگ میبینه.

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه وارد زمین بازی دختردایی ات شدی. حالا حالا ها قراره بازی روانی باهات کنه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

درحالی که ما نسبت به دختر خالم اینا وضع مالی بابام خیلی بهتره،خواهرم قشنگه کلی خواستگار داره.ولی این ...

خب اهمیتی نداره واقعا

😐

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اون کی هست که نظرش مهم باشه

و اینکه ادم خودش ارزششو تعیین میکنه

همچین ادمی اونم برای دختر بچه اصلا چرا به عنوان خوایتگار مطرحش کردین و گذاشتین بیاد؟!خب اونم این حرفو میزنه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

ول کن مهم نیست بقیه چی میگن 

اصلا چرا بقیه باید بفهمن کی اومده خواستگاری تون ؟ 

چند تا از این داغونها بیان بقیه پررو میشن 

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

حسوده

فکر نمیکنم.من و خواهرم چون تحویلش میگیریم و باهاش خوبیم هوا برش داشته.ولی دختر خالم محل سگ بهش نمیده و با اینکه وضع مالیش تو خونه باباش معمولی بود بخترین تیپارو میزد ولی ما وضع بابامون خوبه تیپمون معمولیه خودمونو نمیگیریم.من میگم از اونه

خوبه وارد زمین بازی دختردایی ات شدی. حالا حالا ها قراره بازی روانی باهات کنه

ازش بشدت فاصله گرفتم

حالا چه اهمیتی داره نظر این بنده خدا ؟ مگه اجازه ازدواجتون دست اونه ؟ یا خرج زندگیتون رو میده ؟ بذار هر نظری میخواد داشته باشه برای خودش .

مهم اینه که شما با چشم باز طرف زندگیتون رو انتخاب کنید 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم