2777
2789
عنوان

چرا دختر داییم مارو اینقد کم ارزش میدونه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 41 پست
ببخشید ولی اون چه داغون بچه بازی بوده اومده خواستگاری رابطه ج ن سی با یه کودک .حالم بهم خورد

خیلی...ماهم خیلی بدمون اومد مامان بابام عصبانی شدن.بعد مامان پسره به داییم اینا گفته بود دخترداییمم برگشته به من میگه مورد خوبیه خوب فکر کنید.واقعا حرفش بد بود

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

دختر خالت هم اشتباه کرد ادم از شهر میره روستا؟

دختر خالم خودشون روستا زندگی میکنن

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی اهمیت نداره؟

دخترداییتون و دخترخاله تون

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اون کی هست که نظرش مهم باشهو اینکه ادم خودش ارزششو تعیین میکنههمچین ادمی اونم برای دختر بچه اصلا چرا ...

والا صبح دیدیم دارن درمونو میشکونن باز کردیم دیدیم مامان پسره اومده اومده خونمون.گفتیم بفرمایید گفت برا خواستگاری اومدم بابامم عصابش خورد شد

بدجنسه حالا شوهرش خودشو هم میبینید

از ما بزرگتره ۱۰سالی میشه شوهر کرده.خودشم روستاییه شوهر کرد رفت تهران

ول کن مهم نیست بقیه چی میگن اصلا چرا بقیه باید بفهمن کی اومده خواستگاری تون ؟ چند تا از این داغونها ...

ما نگفتیم به کسی،خدا شاهده مامان خواستگار به داییم اینا قضیه رو گفته بود

حالا چه اهمیتی داره نظر این بنده خدا ؟ مگه اجازه ازدواجتون دست اونه ؟ یا خرج زندگیتون رو میده ؟ بذار ...

نه آخه احساس میکنم چون از اول دخترداییمو تحویل گرفتیم فکر کرده خبریه.اخلاقش جوریه که بهش وقتی محل سگ ندی براش با ارزش میشی

بزار ور بزنه بابا این اگه خوشبخت بود بدبختی یکی دیگرو نمیخواست خواهرت قطعا تو سن مناسب مورد های عالی تر گیر میاره خصوصا دانشگاه من خودم ادامه ندادم ولی نامزد اولم استاد دانشگاهم بود 

دخترداییتون و دخترخاله تون

ذهنم درگیره اینه که ما چطور رفتار کردیم که این دخترداییم خواستگار به درد نخور رو برا خواهرم‌مورد خوب و طلایی میدونه.خواهرم الان خواستگار مهندسم داره مامان بابام راضی به ازدواجش نمیشن چون واقعا سنش برا ازدواج مناسب نیست

چس محلش کنید زنگ زد تند جوابشو بدین یا بگید بتوچه رفتی تهران هنوز سرت اینجا تو‌ ک.ون ماس

اتفاقا یه سری همین کارو کردم چنان سلیطه بازی دراورد.هنوزم مثل چیریش پیگیرمونه

می دونی این دختر داییت تو خوابشم نمی دیده شوهر پیدا کنه بعد که یه تهرانی گرفتش دیگه زیادی خوشحاله هنوزم باورش نمیشه فکر می‌کنه شاخ غول شکسته به همین خاطر اینقدر از خودش حساب میبره

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره