2777
2789
دکتر روانشناس امیرحسن گودرزی ( آدرس ملاصدرا )من که اتفاقا حالم عالیه ولی شما حتمااااااا به این دکتر ...

این دکتره کارش اصلا خوب نیست وگرنه شما خوب میکرد پس به درد خودت میخوره 🤣🤣

کاربر اقام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دکتره کارش اصلا خوب نیست وگرنه شما خوب میکرد پس به درد خودت میخوره 🤣🤣

ای بابا راست میگیا اگه از دست روانشناس کاری برمیومد که الان وضعیت تو انقدر بد نبود 

اشکال نداره ناراحت نباشه واستا بگردم ادرس یه تیمارستان خوب پیدا کنم برات😔💔

باید باهات هماهنگ میکردم مقصرم می‌دونم 😐

من نگفتم باید با من هماهنگ میکردی من گفتم به تو ربطی نداره که  یکی ازدواج میکنه یا مجرد میمونه که اومدی واسه همه تعیین تکلیف می‌کنی برگشتی به من میگی مثل بچه های سه‌ساله‌ای هرکی نظر شخصی خودشو داره نیاز به توهین نیست اگه اینجوریه توام پیرمرد کهنه‌ای

من نگفتم باید با من هماهنگ میکردی من گفتم به تو ربطی نداره که یکی ازدواج میکنه یا مجرد میمونه که او ...

برو خدا روزیتو جای دیگه بده همینم مونده بیام با تو بحث کنم 

کاربر اقام 

برو خدا روزیتو جای دیگه بده همینم مونده بیام با تو بحث کنم

برو بابا انگار من لنگ اینم بیام با یه نر که بین زنا میلوله بحث کنم، خوب تاپیک نزن وقتی میزنی انتظار هر نظری هم داشته باش اوسکل

دیگه هم ریپ نزن خاله زنک

برو بابا انگار من لنگ اینم بیام با یه نر که بین زنا میلوله بحث کنم، خوب تاپیک نزن وقتی میزنی انتظار ...

امیدوارم خدا روزیتو بده بدو برو دیگه 🤣 دیگه هم پیش اون روانشناس نرو کارش اصلأ خوب نیست پول مفت میگیره 

کاربر اقام 

امیدوارم خدا روزیتو بده بدو برو دیگه 🤣 دیگه هم پیش اون روانشناس نرو کارش اصلأ خوب نیست پول مفت میگی ...

@niniyar‍ 

این بچه پلشت رو لطفا جمع کنین از سایت اومده تاپیک میزنه نظر می‌پرسه بعد که نظر میدی گوه خوری می‌کنه بعد جوابشو میدی پرو میشه فکر کرده کیه، میگم هم ریپ نزن دوباره ریپ میزنه توهین می‌کنه تو خودتت روانشناس لازمی که اومدی تو سایت بارداری مخصوص متاهلا میگی متاهلی بده مجردی خوبه 

امیدوارم خدا روزیتو بده بدو برو دیگه 🤣 دیگه هم پیش اون روانشناس نرو کارش اصلأ خوب نیست پول مفت میگی ...

پول مفت و که بابای تو داده خوردی گردن کلفت کردی بیای چرت و پرت بگی