مظلوم_سایت مدیر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 7350 عنوان چرااا هیچ حس ششمی دیگه اینجا نیستتتت😭 | مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 157 پست میشه ماه تولد من و اونی که دوسش دارمو حدس بزنی رنگ لباسم یه ویژگی ظاهری ازم و بگی بنظرت با ع برگشت یا دیدار دارم بازم صحبت میکنیم؟ رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔 1404/07/18 | 20:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترپرتلاش84 عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 18431 اره دلم آشوبه بخاطر نتایج کنکور. البته نیومده هنوز.آیا پشت کنکور می مونم؟ یا میرم دانشگاه امسال؟ ...........
hdjzkhns عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 673 اره عزیزم میشه بگی چه حسی بهم داره دوسم داره یا نهپیشنهاد میده؟
mohiii80 عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 2253 اره چقد انرژیت بالا و گیرا بود گاهی هیچیم نگو بابا نمی ارزه به دونستنمن که دیگ از هیچ حس ششمیی سوال نمیکنم
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22000 چقد انرژیت بالا و گیرا بود گاهی هیچیم نگو بابا نمی ارزه به دونستنمن که دیگ از هیچ حس ششمیی سوال نمی ... چرا متوجه نشدم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22000 چقد انرژیت بالا و گیرا بود گاهی هیچیم نگو بابا نمی ارزه به دونستنمن که دیگ از هیچ حس ششمیی سوال نمی ... یعنی چی انرژیم بالاس چیزی شده؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22000 چقد انرژیت بالا و گیرا بود گاهی هیچیم نگو بابا نمی ارزه به دونستنمن که دیگ از هیچ حس ششمیی سوال نمی ... خواهش میکنم جوابمو بده باید یه چیزی بگم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊سنم درسته
ghazalll___82 عضویت: 1404/07/12 تعداد پست: 35 واقعا حسی نمیگیرم گفتم ۵۰ ۵۰ شرایط باید ببینی چجوری پیش میره هیچی معلوم نیس نه میشه بگی نمیشه نه میش ... بنظرت کی عرفانو میبینم؟