مظلوم_سایت مدیر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 7350 عنوان چرااا هیچ حس ششمی دیگه اینجا نیستتتت😭 | مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 157 پست میشه ماه تولد من و اونی که دوسش دارمو حدس بزنی رنگ لباسم یه ویژگی ظاهری ازم و بگی بنظرت با ع برگشت یا دیدار دارم بازم صحبت میکنیم؟ رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔 1404/07/18 | 20:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22005 آره چندوقت دیگه با همسرایندمممم اشنا میشم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊سنم درسته
mohiii80 عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 2253 نه هیچ کدوم باباااا خب واضح بگو 😂از لحاظ چی دودل میشم اگر واقعا چیزی به ذهنت رسیده بگو
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 6661 دوماهه دیگه برمیگرده ولی باز میره من عزیزم ؟ مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد... https://daigo.ir/secret/71667746367
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22005 خب واضح بگو 😂از لحاظ چی دودل میشم اگر واقعا چیزی به ذهنت رسیده بگو نمیدونم من حس میکنم بین دو نفر گیر میکنی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22005 یکسال و نیم دیگه شغلش چیه بنظرت؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22005 اها اونطوری اره اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊سنم درسته
vittozahra عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 8655 نمیدونم من حس میکنم بین دو نفر گیر میکنی اون یامن من وایسادم منو نمیشه کشت
zee1234 عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 6864 دوماهه دیگه برمیگرده ولی باز میره سلام میشه لطفا ازم چیزی حدس بزنید و بگید بنظزتون عشقم برمیکرده پیشم یا نه ؟بهم میرسیم ؟ به امید رسیدن به دو تا
من_میدونم_میشه عضویت: 1403/12/28 تعداد پست: 1877 یکسال و نیم دیگه کی میرم تو رابطه جدیکجا آشنا میشم باهاش
zee1234 عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 6864 اره گلم میشه بگی بنظرت منو عشقم دوباره باهم اشتی میکنیم؟بهم میرسیم یا نه؟ به امید رسیدن به دو تا