2777
2789
عنوان

شما چحوری با این موضوع کنار میاین

157 بازدید | 30 پست

همیشه میگم کاش ازدواج نمیکردم کاش صبر میکردم عقلم کامل شه کاش برای خودم معیار ذاشتم کاش برگرذم عفب کاش کاش کاش داره مغزمو میخوره مثل خوره 

صبح تا بیدار میشم میگم کاش مجرد بودم و الان با یکی دوسال دیگ ازدواج میکردم 

شوهرم خوش اخلاقه ولی معیارامو نداره  

۲۳ سالمه 

۱۹ سالگی ازدواج کردم 

خسته شدم بسه دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی مشترک همینه جونم

تکرار و خستگی

ولی عشق قدیمی یا حسرت عشق همیشه برا آدم قشنگه

چون اونا دور از تو ان

ولی شوهرت نزدیکه و تکراری

کدوم زنو شوهری رو دیدی که تو تب و تاب هم باشن؟

ازدواج عنه عزیزم

ولی چاره ای نیست

خودتو سرگرم کن

دوست و دلمشغولی پیدا کن

منم ۱۸ عقد کردم پشیمونی دیگه فایده نداره منم پشیمونم کاش درس میخوندم و ...

من درس خوندم حتا شوهرم منو راهنمایی کرد ب ارزوم رسیدم ولی زندگی مشترکمو اصلا نمیپسندم

زندگی مشترک همینه جونمتکرار و خستگیولی عشق قدیمی یا حسرت عشق همیشه برا آدم قشنگهچون اونا دور از تو ا ...

واقعا حقیقت ازدواج و گفتب شوهره منم تو فکر عشق قدیمیشه و داره میسوزه محل به من نمیذاره شاید باورت نشه صد پله ازون خوشگلترم ولی از بس پیش همیم به چشمش نمیام اون دختره چون ازش دوره بنظر خااااص میاد همشم عکس با فی لتر و ارایش میذاره پروفایلش دیگه شوهرم بداخلاقی هاشو اخلاقای بدشو قیافش وقتی از حموم میاد یا پریوده و حوصله نداره رو نمیبینه که فقط یه تیکه عکس خوشگل میبینه😊

الان ک بزرگ شدم و میبینم دوستای مجرذم چ معیارای بلند بالایی دارن میگم خاک تو سرم ک ب این راضی شدم

حالا میرسن بهش؟ 

اگر مشکلی نداری توی زندگیت به نظرم زیادی داری سخت میگیری بیخیال

منه دل شیشه ای هرجا هر شکستن که شکستم 

زندگی مشترک همینه جونمتکرار و خستگیولی عشق قدیمی یا حسرت عشق همیشه برا آدم قشنگهچون اونا دور از تو ا ...

یعنی همه خودشونو هر روز صبح بخاطر همچین انتخابی شثسرزنش میکنن