2777
2789
عنوان

شما چحوری با این موضوع کنار میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 30 پست
حالا میرسن بهش؟ اگر مشکلی نداری توی زندگیت به نظرم زیادی داری سخت میگیری بیخیال

اره انقد ک بلند پروازن میرسن ب هر چی میخان 

مشکل ک زیاد دارم الان تازه معیارای خودمو پیدا کردم و میفهمم ک چی حالمو خوب میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی همه خودشونو هر روز صبح بخاطر همچین انتخابی شثسرزنش میکنن

کم کم عادت میکنی به این زندگی

البته اگه واقعا شوهرتو نمیخوای میتونی ازش جدا بشی و مهریه هم بت نمیده

ولی این دوره زمونه انقدددر خیانت و اعتیاد زیاد شده که جوون سالم کم هست

من دلم به پسرمو خواهرامو مادرم خوشه

با شوهرم زیاد خوش نیستم

ولی همینکه کار میکنه و سالمه شکر

خواهرم خیانت دید و ساخت

اون خواهرم شوهرش به جاری خواهرم چشم داشت و ساخت

همه همینن

خدانکنهکتاب صوتی شفای زندگی از گوگل بگیر و‌گوش بدهعالیه براتکلاس یوگا هم معجزه میکنه براتبیشتر حس می ...

افسرده اره فک کنم ولی خیلی سخته برام این زندگی 

از طرفیم شوهرم مرد بدی نیست ک بگم طلاق 

ووندم بین زمین و اسمون

اگه شوهرت خوش اخلاق پس فکرات الکیه 

ذکر لااله الا الله برای دور شدن افکار منفی و مزاحمه

قبل از تولدمون ما زندگیهامون را دیدیم و انتخاب کردیم چون چیزهایی بوده که پسندیدیم پس خیریتی توشه

اینکه دست از سرزنش خودم بردارم و فبول کنم کاریه ک شده ولی نمیتونم

باید بپذیری که اون بنده خدا هر جوری که هست شوهرته، بعضی از ویژگیهاشو که دوست نداری شاید بتونی تغییر بدی بقیشو هم باید بپذیری که این آدم اینجوریه مث خودت و بقیه که یسری ویژگی بد داریم ولی همسرمون داره تحملش می‌کنه

بجای اینکه هرروز خودتو سرزنش کنی اینجوری فکر کن و وقتی به پذیرش رسیدی سعی کن زندگیتو اونجوری که دوست داری بسازی و لذت ببری.