2777
2789
عنوان

شوهرم برای خواهرش هشت ت واریز کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2644 بازدید | 114 پست

عزیزم از اول نباید واکنش بدی نشون میدادی که همسرت بخواد ازت این مسئله رو پنهان کنه

در هرصورت خواهر و برادرن اگه توی روزای سخت به‌همدیگه کمک نکنن و پشت همدیگه نباشن که نمیشه

اگه همسرت برای شما و بچه‌هاتون کم نمیزاره چه عیبی داره به خواهرش به کمک کوچیک بکنه؟

یکم با سیاست‌تر رفتار کن ، اصلا سر این مسائل خودتو پیش شوهرت خراب نکن

بزار بهت درباره مسائل اینجوری اعتماد داشته باشه و ازت مشورت بخواد...نه اینکه پنهان کنه

اگه همسرت میخواد به خواهرش کمک مالی کنه بجای اینکه جلوشو بگیری بگو بنده‌خدا مشکل مالی داره بیشتر کمکش کن...نه اینکه جلوشو بگیری 

پول همسرته ، چیزی که خودش با کار کردن و زحمت خودش بدست آورده و وقتی خواهرش ازش درخواست میکنه به عنوان یه انسان دلش میخواد از پول خودش به خواهرش کمک کنه ، قطعا اگه بهش فشار مالی بیاره خودش به خواهرش میگه نه ندارم...ولی اگه شما بری وسط بگی به خواهرت کمک نکن فقط خودت به چشم همسرتون بد بنظر میای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم فهمیدی به روی خودت نیار احتمالا شوهرت نمیخواد وجه ی خواهرش جلو تو خراب بشهما هم مشکلات زن ...

خوشبحال زنداداشتون که شما قدر دانید من طلا بخاطر راه اندازی برادر شوهرم فروختم بهش کمک کردیم دوروزه بعد مادرش فحش بارونمون کرد از بس بی صفته

خدابهش عقل بدع پس

انشالله.... 

براهمین میگم اهمیتی نداره واقعا این موضوع که بخوای حرص بخوری مریض شی بابابیخیال وقتی آدم تامینه حالا یه کمکیم کرد اونم خونوادش چرا توخونه تنش ایجاد کنی مرد خو توکلش نمیره فقط جنگو دعواراه میفته حالا اصا به اخر خط برسی طلاقم بگیری فک کردی بعدی فرش قرمز پهن میکنه شاید یکی بدترازاین آقا سررات قراربگیره هرکسی تو این زندگی داره بایه مشکلاتی دستو پنجه نرم میکنه آدم باید بتونه از پس شرایطی که براش پیش میاد به نحو احسنت عبورکنه نه بشینه جنگو دعواتنشو دلخوریو افسردگیو هزارو یه مریضی روحی روانی و جسمی بگیره.... 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

آبجیش همش دنبال قر و فره شوهرش هم بی عرضه است

پس از الان جلوشو بگیر...اجازه نده حق تو و بچه هات برا آرایشگاه مردم بره لازمم بود ب روی خواهرشوهرت بیار دیدی ادامه داره....شمام شوهرت تلاش میکنه مفت ک بدست نیاوردی بریز بپاش کنی واسه مردم...خودش کارکنه شوهرش کارکنه...برادر زن و بچه داشته باشه فقط مسئول خرج زندگی خودشه

عزیزم از اول نباید واکنش بدی نشون میدادی که همسرت بخواد ازت این مسئله رو پنهان کنهدر هرصورت خواهر و ...

اینایی که میگی درصورتیه که خواهرش تو خرج ضروری مونده باشه آنقدر خواهرش ولخرجه که حد نداره/ شوهرش هم خیلی بیخیاله

نه از بستگان درجه ۱بعد اینکه دعا کرده خدا صد برابرش و بهت بده به نظر نمیاد قرض باشه

طرف نمیخواد زن داداشش بفهمه دستش خالیه

عجیبه؟

از برادرش پول گرفته و برادرش داده

نیازی نیست بلندگو دستش بگیره

ای مردم من ۸ تومن احسان کردم ب خواهرم

بیخیال بابا

ی حریمی برای هم قائل بشیم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

یه وقتایی خواهر برادرا ازهم قرض میگیرن به موقع پس میدن، این خیلی خوبه . استارتر اگه شوهرت از این عادت زیاد داره که معلوم نیست پولاش کجا میره براش خرج بتراش نزار پول دستش بمونه بماله زمین. اکثر مردای ایرانی اونقدر احمق هستن که برای زناشون  ارزشی قائل نیستند و به زن به دید کلفت نگاه میکنن

برای منم همچین موردی پیش اومد ‌.اگه چیزی بگی بدتره چون میگه فضولی کردی تو گوشیش حتی اون مساله رو میگیره و دست پیش میگیره که پس نیفته میگه تو چرا سرک تو گوشی من کشیدی.پس الان سکوت کن تا ۱ ماه دیگه بعد بگو راستی به خواهرت پول دادی بمن چرا نگفتی یکی از خانوادتون اتفاقی تعریفی کرد و گف من فهمیدم .اسمشم نگو که برات شر نشه 

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
طرف نمیخواد زن داداشش بفهمه دستش خالیهعجیبه؟از برادرش پول گرفته و برادرش دادهنیازی نیست بلندگو دستش ...

اگر بد باشه نباید بگیره

چرا الکی آنقدر اصرار دارید و الکی پافشاری می کنید

برادر وقتی زندگی مستقلی داره فقط درمورد زن و بچه خودش مسئول ه

بعدم اگر زنش راضی نباشه قطعا اون پول مشکل داره

شما فکر کن خواهرشوهرت از شوهرت پول بگیره شاید پس هم نده

قطعا اینقدر پافشاری الکی نمیکنید که مشکل نداره

اگر بد باشه نباید بگیرهچرا الکی آنقدر اصرار دارید و الکی پافشاری می کنیدبرادر وقتی زندگی مستقلی داره ...

بخدا سر سوزنی برام مهم نیست

تو بگو ۸۰ میلیون بده

حتما لازم داشته که داده

حتما من برخوردی کردم که همسرم با من راحت نبوده

بعدم وقتی برای من و زندگیم کم نذاره هییییچ ایرادی نداره ب خانوادش کمک کنه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

همه گفتن خواهرشه چه اشکال داره ولی اگه برا خودشون پیش بیاد زمین و زمانو بهم میدوزن

خواهرشه خودش شوهر نداره پول بگیره؟ اگرم ضروری بوده خب نیاز به پنهان کاری نبوده

بخدا سر سوزنی برام مهم نیستتو بگو ۸۰ میلیون بدهحتما لازم داشته که دادهحتما من برخوردی کردم که همسرم ...

شما تو جایگاه مشابه نبودی قطعا

بعضی خانواده ها که من از نزدیک هم دیدم

طرف خودش شوهر داره شوهرش درآمد داره اما همش آویزون جیب برادره س

نه اینکه واقعا نیاز داشته باشه نه

پول میگیره الکی خرج میکنه 

بهش هم میگی آقا نکن میگه اون وضعش خوبه وظیفه شه