2777
2789
عنوان

شوهرم برای خواهرش هشت ت واریز کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2643 بازدید | 114 پست
شما تو جایگاه مشابه نبودی قطعابعضی خانواده ها که من از نزدیک هم دیدمطرف خودش شوهر داره شوهرش درآمد د ...

عزیز دل

میگه تا الان ندیده بودم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
بخدا سر سوزنی برام مهم نیستتو بگو ۸۰ میلیون بدهحتما لازم داشته که دادهحتما من برخوردی کردم که همسرم ...

ببین کم گذاشتن یا نگذاشتن یه چیز نسبیه چون انتها نداره مثلا همسرم تو خورد و خوراک کم نمیزاره ولی من دلم میخواد فلان لباس رو بخرم ولی وقتی میبینم خرجمون برای این ماه زیاد شد نمیخرم...ولی مثلا خواهرش هررررچی خوشش بیاد نمیتونه نخره هرجور شده باید بخره اگر آدم قانع و کم توقعی بود حرص نمیخوردم.چون میشناسمش حرص میخورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا داداش من حاضر نیست هزار تومن یه وقت از پول اون دست من بیاد حتا امانت حتی یه شکلات در حالی که جدا شده بودم با دوتا بچه جا نداشتم شبا تو مغازه کف زمین میخوابیدم ولی ‌یه نون خشک هم دست بچه من نگرفت از پولش بده میگفت مگه تو خوب میخوری که خودم نتونن بخورم واسه همین کاراشون ازشون متنفرم اما از من هزار تا چیز گرفته که روم نشده بگم پولشو بده ولی اگخودش یه سوزن از لوازمشو برداری سریع میگه اونو انقد خریده بودم پولشو بده 

اینایی که میگی درصورتیه که خواهرش تو خرج ضروری مونده باشه آنقدر خواهرش ولخرجه که حد نداره/ شوهرش هم ...

اتفاقا بهتر 

شما باهاش مخالفت نکن

فقط خرجی خودت رو بگیر و بگو بقیش پول خودته به من چه چیکار میکنی! میخوای بذل و بخشش کن یا میخوای تبدیل به سرمایه کن

صبر کن کم کم حرص شوهرت از خواهرش دربیاد 

خودش به این نتیجه برسه که: خواهرم داره ازم پول میکَنه و ولخرجی میکنه درحالی که خودم به این پول نیاز دارم

اگه مادرشوهر و خواهرشوهرت بدترین و ظالم‌ترین آدم‌های دنیا هم باشن تا همسرت خودش به این نتیجه نرسه که بد هستن شما نمیتونی بهش ثابت کنی که بد هستن ، فقط ممکنه خودت توی چشم همسرت بد یا حسود یا غیرمنطقی بنظر بیای...یا بینتون بحث های غیرضروری پیش میاد و آرامش زندگی‌تون بهم میخوره

اتفاقا بهتر شما باهاش مخالفت نکنفقط خرجی خودت رو بگیر و بگو بقیش پول خودته به من چه چیکار میکنی! میخ ...

ب این حرفت موافق نیستم شاید تا آخر عمر نفهمید که نباید پول مفت بده بهشون بعدش هم خرجی من که یه مبلغ ثابت نیست من خودم به جا خرج میکنم که سرمایه گذاری کنیم وگرنه اگر بخوام به اندازه خواهرشوهرم خرج کنم چیزی برای سرمایه گذاری نداریم خودم ضرر میکنم

خوشبحال زنداداشتون که شما قدر دانید من طلا بخاطر راه اندازی برادر شوهرم فروختم بهش کمک کردیم دوروزه ...

درکت میکنم گلم

بخدا ادم با درک و شعور خیلی نعمته

من مادرشوهر و پدر شوهرم خدا حفظشون کنه خیلی با درک و شعورن خدا براشون فقط خیر و برکت بیاره

ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم : اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم  که او خود را به بهایی اندک فروخته  اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده، من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران...  و این  نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند...  بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖
آبجیش همش دنبال قر و فره شوهرش هم بی عرضه است

عزیزم من جای شما نیستم شاید اینجا اینطور برداشت بشه که چون شوهر شما ب خواهرش پول داده ناراحتین اما ممکنه ریشیش یه چیز دیگه باشه واقعاً نمیتونم قضاوت کنم