2777
2789
عنوان

شوهرم برای خواهرش هشت ت واریز کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2644 بازدید | 114 پست
خواهر منم برا من ۱۰ زده بود ماه پیش خدایی خانوم ها خیلی حسودن

یاد روزای  افتادم که شدیدا مشکل مالی داشتم

خواهرم متوجه شده بود و کمکم میکرد

خدا خیرش بده

خیلی شرمنده می شدم  اما چون مجبور بودم به خاطر بچه ها قبول میکردم 

خدا کمکش کنه

تو روزهای سخت کنارم بود

وآسه ما خسیس نیست . پول گرفتن اونارو هم اولین باره فهمیدم ولی اینجور ک معلومه اولین بار نبوده

همینکه خسیس نیست خودش خیلی خوبه 

ولی به روش نیار ،ولی حواست جمع باشه ببین چند بار دیگه اتفاق میوفته   ، اگه دیگه از حد گذروند یجوری به روش بیار 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوکی شاید شما اخلاقتون اینطوری ولی اگه ازت قایمم کنه ناراحت نمیشی؟

کل زندگیش قایمه برام مهم نیس.... همشونم میفهمم اصا به رو نمیارم برام اهمیتی نداره... 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

هیچی باید زرنگ باشی همون اولی که پول گرفت لیست بلند بالا درست کنی بره خرید که پول نداشته باشه به خوا ...

خودش همه چی می‌خره ولی من حرصم میگیره خواهرش همش دنبال خوش گذرونی و عوض کردن وسایل خونه است

من یا شوهرم اگه ب کسی پول قرض بدیم ب هم نمیگیم

همیشه هم میگه کسی خواست حتماااا بده اصلا دریغ نکن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
خواهرشوهرمه

حتما ترسیده ناراحت بشی

بهش بگو من ناراحت نمیشم لهش کمک کنی ولی اسمش زندگی مشترکه ب منم بگی خوشحال میشم ی جوری بگو ک از این ببعد خودش بیاد بگه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
خواهرش لازم داشته دادهاصلا چیز بدی نیستخواهر برادر هوای همو نداشته باشن ادم از کی توقع داشته باشه

اما نزدیک ترین و محرم ترین کس به آدم همسرش و همسر تو زندگی آدم مهمترین نقش و داره باید رضایت همسر هم باشه

خواهرشوهرم عید گوشیش خراب شد خودم بردم براش درستش کردم ۴ونیم هزینش شد نگرفتم ازشگفتم فقیره اشکال ندا ...

لطف مکرر میشه حق مسلم

طرف دیگه عادت میکنه

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40