2777
2789
عنوان

شوهرم برای خواهرش هشت ت واریز کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2643 بازدید | 114 پست
بگو ابجیت ازم تشکر کرد بابت پول ولی من نمیدونستم جریان چیه ازم قایم نکن بدم میاد

فکر خوبیه ولی باور نمیکنه چون میدونه خواهرشوهر و مادرشوهرم ریزترین چیزا رو از من پنهان میکنن چه برسه به این جور موارد رو.و احتمالا خودشون گفتن به زنت نگو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من اشکال نداره

ولی اگه دوست نداری از ماه بعد کلا خرج و مخارج و پولی که وارد خونه میشه ثبت کنید با شوهرت موجودی کارتاهم بنویسید آخر ماه بپرس این چی شد و بعدش بهش بگو که فقط دوست داری در جریان باشی 

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

خواهرشوهرم عید گوشیش خراب شد خودم بردم براش درستش کردم ۴ونیم هزینش شد نگرفتم ازش

گفتم فقیره اشکال نداره برادرشه وظیفشه

ولی وقتی یکی پرو بازی در بیاره حس خوبی نمیگیرم

پریروز بچه هاشو بردیم بازار برا همشون یه دست لباس کامل خریدیم 

دیشب خواهرشوهرم زنگ میزنه گوشیم باز خراب شده دیگه دوس ندارم درستش کنم یکی برام بخر😐شوهرم خودش دیگه اهمیتی نداد گفت برو درستش کن

ادم یه لطفی میکنه نباید پای وظیفه بدونی

اگر تکرار کرد تذکر بده

💍♥️

واااااااا خب خواهرش لابد نیاز داشته😐😐😐😐😐فکر کن تو از داداشت پول بخوای و برات بریزه. اونوقت زنش ...

خب من قرض میگیرم اینجور که این نوشته بود قرص نبود نمیخواد پس بده

ببین هر خانواده ای یه مسائل شخصی داره که بین خودشون میمونه ، همون طوری که شما هر چی توی خونه پدر و مادرت باشه به شوهرت نمیگی ، اونم توقعی نیست همه مشکلات خانوادش رو به شما بگه .چون بالاخره آبروی آدم میره یه جورایی ، از یه طرف هم ممکنه نگران باشه بد برخورد کنی باهاش که کمک مالی کرده به خانوادش یا سرش غر بزنی برای همین نگفته بهت

به نظرم اگه برای شما کم نمیذاره به روی خودت نیار که فهمیدی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

عزیزم اگه وضع مالیت خوبه ک زیاد سخت نگیر

ولی خودت به شوهرت بگو منو درجریان همه چی بزار فردا این وسط من آدم بده میشم ک قایمکی پول بریزی یا هرچی...

بگو قراره پول بریزی بگو من براشون بریزم ک فکر نکنن من مخالفم چون خبرندارم.بگو برام هشت تون بزن لازم دارم.دیدی نمیده ب روش بیار...بگو قرار باشه ب کسی پول بدی منم باید خبرداشته باشم.

چون زندگی منم هست.ب کسی بدون اطلاع من ببخشی من راضی نیستم .اینجوری منم باهات روراست نمیشم دیگه ...هرچیزی باید دو طرفه باشه