2777
2789
عنوان

با مامانم بحث کردم شدید

246 بازدید | 22 پست

هرروز باهاش دعوا دارم من ۱۷سالمه الان تا سرکوچه ام تنهایی نمیتونم برم با این افکار پوسیده و مسخرشون حتا مشاورم رفتیم مشاور گفت برید من نمیتونم مشکلتون دیگ حل کنم اینقدر باهاشون حرف زد اینا فقط حرف خودش میزدن....

الان رشتم تولید محتوا ی لبتاپ نمیخرن واسم!!!! میگن تو لیاقت نداری... فعلان  گوشیم که واسه مامانمه شریکی اسنفاده میکنیم زیادم رفتنی میگیرن ازم.....

تروقران چیکار کنم من الانم ی عالمه حروبحس کردیم هرچی میشه به شوهر ربط میده میگه همسن کمتر از تو شوهر رفتن تو نشستی بامن بحس میکنی یا فللنن... چیزای دیگه؟؟؟؟

بعد بلن شد فش داد منم جوابش دادم 

نگا کنید همش ب حجابم گیر میدن من ی مانتو بالای زانو میپوشم با شلوار بلندد یزره فقط موهام از جلو بیرونه... همین.... بخاطر این ۱ماه زبان رفتم دیگ نزاشتن.... گفتم بی حجابی...... با اینکه ی عالمه بی حجاب هست ک مثل اونا نمیتونم باشم.. من بی حجاب نیستم همش بهم گیر میدن هرروز دعوا همش مقایسه دوست داشتم بتونم با دوستام برم سینما... کافه با این ک هیچ دوستی ندارم ولی همش تو خونه حبسم ۲۴ ساعتی کارم شده گریه دلم میخاد بمیرم هیچ اجازه ای دست خودم نیست الانم دارم با گریه تایپ میکنم بخدا خسته شدم ی عالمه مشکلات هست نمیدونم چیکار کنم💔😭هیخدا خودت کمک کن حتا تاالان تنبلی کردم نمره هام پایین بود تصمیم گرفتم بخونم مهاجرت کنم ولی حرفش انداختنی بابام برمیگرده میگه سرت میبرم اگ حرف بزنی از خارج مگ خرابی..... ی عالمه فحاشی میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرت دیوانس باید بره تیمارستان سعی کن درس بخونی موفق شی مستقل شی

همین کارو میکنم بخدا چندبار خواستم رگمو بزنم خلاص شم ولی میدونی همش میگن تو دیونه ای ب حرف ما گوش کنی موفق میشی . فعلان دعوام میشه من میرم فوری معذرت خاهی میکنم نمیدونم دلم یجور میشه

ببین من ۳۵ سالمه توی یه شهری بزرگ شدم ک کوره دهات هم ازش پیشرفته تر بود پدر مادرم بیسواد بودن اما اصلا هیچوقت به منو خواهرای بزرگترم نگفتن باید شوهر کنید اونم توی ۱۸ سالگی 

پس تو بدون اوضاع افکار پدر مادرت خیلی خرابه 

پس خودتو نجات بده یواشکی زبان بخون از یوتیوب آموزش ببین و برو یه شهر بزرگتر دانشجو شو برای ارشد اپلای کن اروپا 

اگه زرنگ باشی همه کاراتو یواشکی میتونی پیش ببری 

اما اگه بفکر کافه رفتن و تفریحی پیشنهادی ندارم 

ببین من ۳۵ سالمه توی یه شهری بزرگ شدم ک کوره دهات هم ازش پیشرفته تر بود پدر مادرم بیسواد بودن اما اص ...

اخه عزیزم تو گوشی نمیشه اصلن مثله حضوری یاد گرفت.... خیلی زیاده و...

همین کارو میکنم واسه موفق شدنم فقط درس...

ولی ن ب دنبال تفریح نیستم منظورم ازاد بودنمه ک میخام حقمو پس بگیرم ازشون واقعا خسته شدم

همین کارو میکنم بخدا چندبار خواستم رگمو بزنم خلاص شم ولی میدونی همش میگن تو دیونه ای ب حرف ما گوش کن ...

منکه نگفتم خودتو بکشی😐 هر کی خودکشی کرده پشیمون شده خیلیا نجات پیدا کردن خیلیام نتونستن فکر خودکشی نباش درس بخون بحثم نکن باهاشون محلشون نزار 

ی مدت واسه اینکه کارات پیش بره حرفشونو گوش کن 

منکه نگفتم خودتو بکشی😐 هر کی خودکشی کرده پشیمون شده خیلیا نجات پیدا کردن خیلیام نتونستن فکر خودکشی ...

به ادم زور میاد بخدا جوابشون ندم یعنی اتیش میگیرم از بس حرفای چرت میگن