هرروز باهاش دعوا دارم من ۱۷سالمه الان تا سرکوچه ام تنهایی نمیتونم برم با این افکار پوسیده و مسخرشون حتا مشاورم رفتیم مشاور گفت برید من نمیتونم مشکلتون دیگ حل کنم اینقدر باهاشون حرف زد اینا فقط حرف خودش میزدن....
الان رشتم تولید محتوا ی لبتاپ نمیخرن واسم!!!! میگن تو لیاقت نداری... فعلان گوشیم که واسه مامانمه شریکی اسنفاده میکنیم زیادم رفتنی میگیرن ازم.....
تروقران چیکار کنم من الانم ی عالمه حروبحس کردیم هرچی میشه به شوهر ربط میده میگه همسن کمتر از تو شوهر رفتن تو نشستی بامن بحس میکنی یا فللنن... چیزای دیگه؟؟؟؟
بعد بلن شد فش داد منم جوابش دادم
نگا کنید همش ب حجابم گیر میدن من ی مانتو بالای زانو میپوشم با شلوار بلندد یزره فقط موهام از جلو بیرونه... همین.... بخاطر این ۱ماه زبان رفتم دیگ نزاشتن.... گفتم بی حجابی...... با اینکه ی عالمه بی حجاب هست ک مثل اونا نمیتونم باشم.. من بی حجاب نیستم همش بهم گیر میدن هرروز دعوا همش مقایسه دوست داشتم بتونم با دوستام برم سینما... کافه با این ک هیچ دوستی ندارم ولی همش تو خونه حبسم ۲۴ ساعتی کارم شده گریه دلم میخاد بمیرم هیچ اجازه ای دست خودم نیست الانم دارم با گریه تایپ میکنم بخدا خسته شدم ی عالمه مشکلات هست نمیدونم چیکار کنم💔😭هیخدا خودت کمک کن حتا تاالان تنبلی کردم نمره هام پایین بود تصمیم گرفتم بخونم مهاجرت کنم ولی حرفش انداختنی بابام برمیگرده میگه سرت میبرم اگ حرف بزنی از خارج مگ خرابی..... ی عالمه فحاشی میکنن