2777
2789

کارمندم با دو تا آقا تو یه اتاقم یکیشون حدود ۵۰ سالشه همش یا با من حرف میزنه منم که بهش محل ندم شروع میکنه بلند بلند با خودش حرف زدن و آواز خوندن یعنی صبح‌ها که میخوام برم اداره غصه دارم که باید برم پیش این دیوانه

امروز بهش گفتم یا با من داری حرف میزنی یا با خودت مردک میگه صدای من که دلنشینه منم گفتم صدای تو برای خانمت دلنشینه ولی رو مغزه منه کلی بهش برخورد منم دیگه بهش محل ندادم والا خدا کنه این با من قهر باشه دیگه صداشو نشنوم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه میگه من چون کارم نیاز به تمرکز داره باید بلند بلند بگم که بتونم تمرکز کنم میگه اگه یکی از فرمول‌هایی که تو اکسل نوشتم برات بگم مغزت هنگ میکنه منم دیدم مردک دیپلم ردی ادعای نخبه بودن هم داره بهش گفتم من خودم ادعای هوش و تحصیلات نمیکنم ولی هم دانشگاهی‌های من که الان یا خرج از کشورن یا ایران دارن برای پروژه‌های سنگین کشور برنامه نویسی میکنن هیچکدوم با خودشون بلند حرف نمیزدن و با اطمینان بهت میگم اگه اینکه اکسله ولی اگه یه برنامه‌ای نوشتی که بهره هوشی متوسط با دیدنش هنگ میکنه اون برنامه‌ات هوشمندانه نیست به درد هم نمیخوره اینم آتیش گرفت پا شد رفت پیش مدیر

اینو به اون خانمی بگو که تو تایپیک بغلی می‌گفت آقایون تو محیط کار و رفاقت بهتر از خانم‌ها هستن...

والا این یارو دیگه مغز منو خورده اگه بهش محل بدم که دلش میخواد از صبح تا ظهر بشینه برام چرت و پرت بگه وقتی هم بهش محل ندم و جوابشو ندم شروع میکنه با خودش حرف زدن و آواز خوندن 

همسر من چهل و شش سالگی بازنشسته شد هر چقدر هم اصرار کردن دوباره دعوت به کارش کردن نرفت گفت حوصله همک ...

منم اینجور که پیش میره زودتر از موعد خودمو بازنشست میکنم