2777
2789

بچها من ازمایشم دادم سیستم ایمنی بدنم خوب بود 

ولی دائما مریضم یا معده دردم یا التهاب روده دارم یا میگیرنم عود میکنه باید برم تو اتاق فقط سرمو فشار بدم 

به هر نحوی ک شده یکسره مریضم اینهمه ادم روی کره زمین هست چرا من؟

هر هفته مریضم نه بیماری عادی بیماریای اعصاب خورد کنی ک زندگیتو مختل میکنه 

واقعا نمیدونم باید چیکار کرد ک خوب بشم و دیگم مریض نشم

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

اعصاب و استرس شاید

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه چیزی راجب این مریض شدن شنیدم و واقعا بهش باور دارم اینکه بدن از نحوه زندگیت راضی نباشه اینجوری واکنش نشون میده که به خودت بیای.حالا میتونه زندگی با ادم سمی باشه.میتونه تغذیه بد و استرس و غم و ناراحتی باشه.ورزش نکردن.خودخوری.نشخوارفکری و...

من فقط دندونام عذابم میده.کی بشه ایمپلنت کنم راحت شم ازشونالتهاب روده و درد معده شوهرم داره.وزنش کمه ...

۱۶۶ با وزن ۶۲ 

البته جدیدا نکشیدم

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

اون ۱۷۵ با وزن ۴۵ متغییر به پایین

وااای اون مرده اینقدر وزنشه پر کاهه ک