ی پسر ی دختر داره خواهرش ازش میمرسه پسر ودختر داشتن حسشون فرق داره میگه زمین تا اسمون فرقشون پسر ی حس دیگس دلت خوشه و... منم از دیروز ی حس بدی تو دلمه ناشکری نمیکنم ولی حسرت خوردم کاش جلو ما اینجوری نمیگفت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره فرق زیاده چون دختر انیس و مونس مامانشه عزیزم 🥰خدا دختراتو برات حفظ کنه یه داداشم به دخترات بده انشالله
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥
پسرم خوبه هست ولی باز دختر یه چیزه دیگه اس محرم مادره
'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ' هیچکس نمیداند که برایش چه قرةالعین هایی پنهان کردهایم... [قرةالعین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و میچکد.] 🌸
برام تعجب آوره صرفاً جنسیت بچه عامل دل خوشی باشه...منم دو تا دختر دارم و اصلأ فرقی نمی بینم...تفاوت هست نه که نباشه اما عدم وجود هیچ جنسیتی خلا نیست که بگیم آره لازمه هر دوش یا فلان جنسیت حتماً باشه.
تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗