2777
2789
عنوان

دوتا دختر دارم میگه فرق دختر و پسر زمین تا اسمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلش دقیقاً به چی خوشه همه می‌دونن درست بزرگ کردن پسر خیلی درد سرش بیشتره پسرا بیشتر از دخترا تو وادی اعتیاد بیکاری و خلاف میوففتن

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 
دلش به چی دقیقاً خوشه؟؟برام تعجب آوره صرفاً جنسیت بچه عامل دل خوشی باشه...منم دو تا دختر دارم و اصلأ ...

منم مشکلی ندارم ولی پیش بعضیا میشینم حسرت ب دل ادم میندازن

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙
حس خودش رو گفت من برام مهم نیس ولی خوز دلمم میخواس ی پسر داشته باشم ببینم چقدر شیرین میتونه باشه

خوبی خانومی.ناراحتی نداره علم پیشرفت کرده برو دکتر رژیم مناسب لگیر برای پسردارشدن.ای وی اف کن.ای یو ای.هزار روش هست.حسرت خوردن نداره گام دختراتو داری داداشم داشته باشن چه اشکالی دارع

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

اره فرق داره، ناراحتی نداره چرا به خودت گرفتی. مهم اینکه بچه سالم و صالح باشه. 

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

خوب دیگه قسمت شما هم اینجوری شده قرار نیست ما همه چی داشته باشیم 

معلومه دختر و پسر فرق داره ،خودتو قوی کن و بسپار به حکمت خدا اگه برات مقدوره که بازم بچه بیار 

قدیم چندتا بچه میاوردن به هرحال دختر و‌پسردار میشدن ولی الان ما میخوایم دوتا داشته باشیم و جنس هم جور باشه درصدش پایینه 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

استارتر تو هدفت از پرورش یه بچه چیه؟ مطمئنم میگی اینکه انسان خوبی باشه شریف باشه تو زندگی آرامش بیاره برات و بتونه باعث افتخار بشه و به جامعه خدمت کنه 

حالا یک سوال دیگه آیا پسر میتونه اینهارو به ارمغان بیاره اما دختر نه؟ یا دختر هم میتونه باعث خدمت به جامعه و افتخار و آرامش خانواده باشه؟ 

شوخی نمیکنم واقعا عروسا نمیذارن. شما دیدی مرد تنها بره خونه مادرش؟ دختر احساسیه هرجور شده میره پیش پ ...

من خودم به شوهرم میگم به خانوادت سر بزن

مادر جای خود 

همسر هم جای خود🌺

هر روز هم شوهرم و مادرش تلفنی صحبت میکنن

(مادرش ادم خوبیه)

میگه پسر باشه خیلی دلت خوشه خوشحالی ننیدونم دوس داشتم تجربه کنم ک دیگه ازم گذشته

پسر بزرگ میشه ازدواج میکنه و میره 

ولی دختر مثل کش شلوار میمونه هرجا بره دوباره برمیگرده خونه بابا😅😅

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸