2777
2789

ببینید خیانتش اینجوری بود که پیامشو با دوستش خوندم که راحب بردن دوتا دختر به باغ حرف زدن شوهرم کلید باغ طرفو ازش گرفت و با یه بیزی رفته بود ظاهرا کار همیشگیشم بوده همه اینارو تو پیام نوشته بودن اسم و فامیلی دوست شوهرم و شماره دوست شوهرم تو پیام مشخصه ،اسم شوهرم تو پیامم هست بعد حالا من از همه اینا فیلم گرفتم .برا شکایت تمکین شوهرم بنظرتون مدرک میشه که تمکینش رد بشه؟ 

یعنی این کلیپارو پرینت بگیرم یا همینجوری تو دادگاه نشون بدم بهم نمیخندن بگن این که خیانت نیست ؟ 

البته یکسال پیشم پیام داد گفت جمع کن از خونه برو اومدم خونه نباشی این پیام هم برا یکسال پیشه من الان چهارماهه جداازش زندگی میکنم خونه بابامم 

تو نه غمی بدانمت💔نه نامه ای بخوانمت🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲. درباره شکایت تمکین (که شوهرتون احتمالاً مطرح کرده یا ممکنه بکنه)

در دعوای تمکین، زن باید ثابت کنه که دلیل موجه برای جدا زندگی کردن داره (مثل خشونت، تهدید، بدرفتاری، یا خیانت).

با توجه به حرف‌هاتون:

• پیام «جمع کن از خونه برو، اومدم نباشی» خودش دلیل قوی برای ترک منزل از روی اجبار محسوب می‌شه.
  • اگر اون پیام رو دارید (با تاریخ و شماره مشخص)، این مدرک خیلی مهمیه برای رد ادعای “عدم تمکین”.
  • چت‌های مربوط به بردن دخترها به باغ هم می‌تونن قرینه‌ای برای اثبات سوءرفتار و بی‌اعتنایی به زندگی زناشویی باشن.

یعنی مجموعه‌ی این شواهد ممکنه به ضرر شوهر در پرونده‌ی تمکین تموم بشه، چون نشون می‌ده:

زن با دلیل موجه خونه رو ترک کرده و احساس امنیت نداشته.

🔹 ۳. پیشنهاد عملی

1. همه‌ی فیلم‌ها و چت‌ها رو با تاریخ و جزئیات حفظ کنید (روی فلش یا حافظه‌ی امن).
  2. پیام “جمع کن برو” رو جدا ذخیره کنید، چون از نظر حقوقی مهم‌تره.
  3. پیش از هر اقدامی، با یک وکیل خانواده یا مشاور حقوقی دادگستری مشورت کنید که مدارک رو چطور به قاضی ارائه بدید.
  4. اگر شکایت تمکین مطرح شد، با آرامش توضیح بدید که “خود همسرم منو از خانه بیرون کرده و در رفتارهای غیراخلاقی هم دخیل بوده.”

اگه خواستید، می‌تونم براتون بنویسم چطور در دادگاه یا لایحه‌ی دفاعی توضیح بدید که تمکین نکردن‌تون موجه بوده (به‌صورت متن آماده برای ارائه)

اشتباه کردی رفتی خونه بابات ،دادگاه اینجور وقتها حق و میده به اون، شما باید میموندی مهریه ت میزاشتی اجرا حقت و میگرفتی 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......