2777
2789

درک کردن همدیگه  من یه نفر میشناسم خودشو مادرش پایه هم هستن دختره رفته ثبت نام کرده مادرش هم دانشگاه ثبت نام کردن هر دو شون همکلاسی شدن  یعنی اینجوری هستن اونوقت من باید خودمو بکشم تا یه مطلبی به مادرم محیط اطراف پیرامونش  بفهمونم لعنت به بیسوادی

منو مامانم،البته من تو زندگیم از همه خوردم زندگی سختی داشتم و دارم و تنها دلخوشیم خانوادمن بخصوص مادرم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی با مادر همکلاسی بودن جالب نیست همه جا زیر نظرت دارع😂

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

من خودم دنبال تحصیل رفتم یعنی این حرف رو میزنم اصلا نسبت به تحصیلات جبهه ندارم

دوران تحصیلیم بیشتر همکلاسی هام مادر پدر متخصص و پزشک داشتن اما به شدت بی ادب و خودخواه بودن من با افتخار جلو همه میگفتم مادرم بی سواد 

خوبه که اتفاقا

نه دوس ندارم آدم میره دانشگاه با چن تا هم سن و سال و دوستاش وقت بگذرونه نه که اونجا هم با خانواده باشه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
نه دوس ندارم آدم میره دانشگاه با چن تا هم سن و سال و دوستاش وقت بگذرونه نه که اونجا هم با خانواده با ...

من جور دیگه نگاه میکنم  وقتی هر دو کنار هم باشن  خیلی چیزها رو میفهمن باعث تفاهم بیشتر میشه

من جور دیگه نگاه میکنم وقتی هر دو کنار هم باشن خیلی چیزها رو میفهمن باعث تفاهم بیشتر میشه

سلیقه ها متفاوته

من از این قضیه وایب پایه بودن نگرفتم 😅

هر چند تعریف ما آدما از پایه بودن و ... فرق داره ...

ربطی با سواد و تحصیلات نداره آخه ،مثلا من خانواده ام لیسانس دارن ولی از لحاظ راحتی و فشار خیلی دارن مراعاتمو میکنن تا بعضی از بچه هایی که پدر و مادرشون دکترن حتی ...اینقدر که همکلاسیم براش عجیب بود و فکر میکرد خانواده ام فشار بهم میارن در حالیکه مادرم مدتی هست خیلی درکم میکنه و اومدم دانشگاه سخت گیریای مامانم برای دوران تحصیلم شوخی بود 😑😂هر چند سخت گیریاش به جونم رسید 👌🏻

بعد اصلا همه چیز مقطعیه ،اگه بچه ی اول بوده باشی ،همیشه همه ی فشارا رو توعه متاسفانه 

You're all the things I've got to remember

خیلی خوبه باز اگز سوادش اوکی بود عالی میشد

از نظر خودم مادرم با خدا برابری میکنه.

ی تار موشو با دنیا عوض نمیکنم.

همون بی سواد بودنش از هزاران دکتر و متخصص با شعورتره. 

من خودم تحصیلات عالیه دارم ولی میگم تحصیلات شعور نمیاره تحصیلات ذات نمیاره.

کم ندیدم دکترای بی‌شعور اطرافمون.

ب هر حال هر آنچه من هستم دست رنج زحمات مادرمه

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

والله من مادرم خانه دار هست و تا دیپلم خونده ولی خدایی پایه هست برای خیلی کارا ولی وقتی خسته اس بنده ...

دقیقا، من مادرم قدیما دوره هلال احمر دیده، آمپول میزنه.. اون وقت من با فوق لیسانس میترسم..خخ