سلام خانما من دانشجوام خوابگاهی هم هستم و باردارم تو واحد دعوا شد فقط به همدیگه فحش داد رفتیم پیش سرپرست با هم اتاقی یکی دیگه دعوا کرد اونجا هی من حرص خوردم و استرس کشیدم و یه جور هیجان کنترل نشده داشتم همش میلرزیدم دستام سرد بود فحش مادر و پدر داده بودن میگفت ما همچین کاری نکردم فلان خیلی اعصابم خیلی بهم ریخته بود میگم به خاطراین حجم از حرص خوردن برای بچه اتفاقی نیفته نگرانم
نمیدونم عزیزم...من چند وقت پیش دعوا شد از همون لحظه پریود شدم ۲۰ روز از استرس داغون کلا🤧مراقب خودت و نی نیت باش
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥
نه بابا حالا من حالمه نبودم اینجوری شدم شما که حامله ای باید بیشتر مراقب باشی دعوا شدنی برو یه جای دیگه یا هدفون بزار نشنوی
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥