2777
2789
عنوان

برنجم خراب شد😭

507 بازدید | 24 پست

دیروز تو پلوپز برنج پختم رفتیم بیرون نشد ناهار بخوریم دیگه کلا یادم رفت😭😭😭

الان یهو یادم افتاد 

از اون طرف همسایه چند وقت پیش میوه آورده بود خیلیاش خراب شد کارمندم وقت نکردم کمپوت اینا درست کنم

پنیر و خامه شوهرم بدون اینکه بگم گرفته بود و نخورد موند خراب شد

اعصابم خورده☹️

چقد خراب میکنین😄اشکال نداره بزار همونا خراب اعصابت خراب نشه

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم برنامه ریزی کن 

مثلاً من پنیر داشتم و صبحونه نمی‌خوریم 

شب شام نون پنیر و خیار گوجه و ....گذاشتم خوردیم که خراب نشه 

متوجه ام شاغلی و مسولیت خونه سخته

از همسرت هم کمک بگیر 

فکر میکنم سرت شلوغه خسته ای تمرکز نداری به زور کاراتو انجام میدی برای خودت برنامه ریزی داشته باش مشکلت حل میشه کاراتو روی کاغذ بنویس و خودتو ملزم کن طبق برنامه عمل کنی

برنج فک نکنم خراب شده باشه از دیروز اگه هوای شهرتون سرده 

میوه ها رو جاهای خرابش ببر مربا یا لواشک درست کن 

پنیر هم خراب نمیشه بشور بذار تو ظرف در بسته بذار تو یخچال البته پنیر پاستوریزه باشه اونو نمیدونم 

وقتی چیزی میخری همون لحظه مرتب شون کن بذار یخچال تا خراب نشه 

گوشی رو بذار کنار تا مغزت خوب کار کنه 

هر کاری قراره بکنی برای خودت تو یه دفترچه بنویس و وقتی که انجامش دادی تیکش رو بزن

منم مثل توام

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

فکر میکنم سرت شلوغه خسته ای تمرکز نداری به زور کاراتو انجام میدی برای خودت برنامه ریزی داشته باش مشک ...

خیلی چیزارو مینویسم بازم یسری جا میمونه

از طرفی شوهر و دخترم خیییلی چیزارو حتی لب نمیزنن نمیدونم چیکار کنم