2777
2789
عنوان

حس میکنم حال همه خوبه جز من

101 بازدید | 15 پست

اینروزا خیلی حس سنگینی دارم شب تا صب بیدارم صب ده یازده میخوابم تا خوده شب.یبار ضربه خوردم یکی اومد جمعم کرد و محکمتر خودش ضربه زد اصن انگار ن انگار این ادم ی روز جونشم برا من میداد چی میشه که ادما یهویی تغییر میکنن یهو سرد میشن یهو عوض میشن.هرکیو میبینی یا پیشرفت کرده یا ب جایی رسیده یا لباس عروس تنشه یا خونه گرفته یا یجوری حالش خوبه

پ کی نوبت من میشه چرا من نباید خوب زندگی کنم چرانباید بخندم دارم میمیرم تو عجبیترین بلاتکلیفی عمرم گیر کردم سن داره میره بالا هنو هیچ ب هیچ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید باور نکنی ولی نصف حساتو هم من دارم الان،ولی ته دلم امید دارم بالاخره یه روزی یه زمانی همه چی بهتر میشه

الان فکر زیاد و غصه خوردنت قرار نیست چیزیو درست کنه❤️

تامیکت خیلی اعصابمو خرد کرد چون من خودم خیلی مشکلات بزرگی دارم و واقعا حالم اوکی نیست و حفظ ظاهر میکنم تو بی اراده ای منتظری یکی بیاد حالت رو خوب کنه هنوز مشکلات ندیدی 

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

نوشته‌تو خوندم، خیلی به دل‌م نشست.  

راستش منم این روزا حال‌م خوب نیست، حس تنهایی دارم، حس می‌کنم هیچ‌کس منو نمی‌فهمه.  

خیلی از حرفایی که زدی، انگار از دل من بود.  

نمی‌خوام بگم ازت بدترم یا رقابت کنم توی غم، فقط می‌خوام بگم:  

تو تنها نیستی، منم مثل توام.

اگه خواستی حرف بزنی، من هستم.  

فقط برای اینکه یکی باشه که گوش بده...

🖤

شاید ظاهر همه خوب باشه مثلا خودم ب ظاهر خوبم اما در باطن شبا با ملاتونین میخابمی کیسه قرص اعصاب و رو ...

نمیدونم 

ولی من انگا غریب گیر افتادم تو این دنیای تاریک

شاید باور نکنی ولی نصف حساتو هم من دارم الان،ولی ته دلم امید دارم بالاخره یه روزی یه زمانی همه چی به ...

من دگ ولی هیچ امیدی ندارم حس میکنم خوشیا موقته برام 

تامیکت خیلی اعصابمو خرد کرد چون من خودم خیلی مشکلات بزرگی دارم و واقعا حالم اوکی نیست و حفظ ظاهر میک ...

انشالله گره از مشکلاتت باز بشه ولی چرا منم خیلی مشکلات تحمل کردم پاشدم سر پا ۲۳ سالمه ولی اندازه ۵۰ ساله ها کوهی از تجربه و غمم