2777
2789

خواب دیدم رفتم محل کار پارتنرم ،بدون اینکه بمن بگه و جواب منو بده یا صحبتی کنه از اونجا رفته...در به در دنبالش کوچه ها و خیابونا رو می‌گشتم که پیداش کنم به هر کسی رو میزدم ازش خبری بگیرم تا آخر جواب تلفن یه شماره ناشناس و داد بهم ...خیلی حس بدی بود💔

تعبیر چیه

حالا شرایط خودمون بخوام بگم خانواده من راضی به ازدواج با اون نمیشن ،همه کار کردیم اما نشده...میخام باهاش تموم کنم نمیزاره خودم خدافزی میکنم میرم پیام میده برم می‌گردونه....

رنگ عوض کرده ،هست اما نیست نصفه و نیمه...اخلاقاش تغییر کرده ،دارم تازه متوجه میشم که حرفای خانوادم درسته...

پس چرا میخام برم نمیزاره وقتی ام هستم اینجوریه 

دیشبم این خواب و دیدم بدتر اعصابم خورد شده 💔

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوابه عصبیه تعبیری نداره به خاطر افکار روزانس

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤