2777
2789

ما طبقه بالاییمون پزشکه

مرتیکه باشورتو و رکابی اشغال میاره دم در

معیار اولت انسانیت باشه بهتر نی؟

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

اونقد آدم میشناسم تحصیلات پایین دارن ولی اهل زندگی هستن و خانواده

ممکنه یکی از اون موارد که بهت پیشنهاد میشه  کلی ویژگی خوب داشته باشه و فقط تحصیلاتش پایین باشه

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر منم تحصیلات مهمه 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

باسواداش چه گلی به سرمون زدن که بیسواد بخاد بزنه؟چقدر وکیل و کارمند و شاغل خیانتکار میشناسم که حالمو بد میکنه لاقل بیسوادش دستش تو کاری بند نیست که از خیانت بترسیم،نظامیا خیلی خیانتکارن

ما طبقه بالاییمون پزشکهمرتیکه باشورتو و رکابی اشغال میاره دم درمعیار اولت انسانیت باشه بهتر نی؟

انسانیت اخلاق این چیزا اینقد بدهیه ک نیاز ب گفتنش نبود

وقتی میگم شوهر پولدار میخام منظورم عوضی پولدار نیس یه آدم خوب پولدار در مورد تحصیلکرده هم هر تحصیلکرده ای نبود

تحصیلات خودت چیه؟

تحصیلات واقعا واقعاااا مهمهههههههه هر کی میگه نه فلانیو میشناسم با مدرک پایین آدم خوبیه شاید همسر خوبی شد واست چرت میگه شاید آدم خوبی باشه ها ولی سطح فکریش زمین تا آسمون با تو فرق داره

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

تحصیلات خودت چیه؟تحصیلات واقعا واقعاااا مهمهههههههه هر کی میگه نه فلانیو میشناسم با مدرک پایین آدم خ ...

کارشناسی

شغلمم خوبه

دقیقا بنظر منم خیلی مهمه

هروقت ب این فک میکنم ک آخرش مجبورم با یکی از همینا ازدواج کنم گریم میگیره..فقط خدا مگ معجزه کنه