2777
2789
عنوان

اتو بخار ایستاده بخرم یا دستی

58 بازدید | 8 پست

سلام دوستان ببخشید در مورد اتوبخار ایستاده سوالی داشتم. تو بازار دو مدل دیدم یکی ایستاده بود که مخزن بزرگ داشت و لباس و سر چوب لباسی آویزون میکنی.‌یکی هم دستی بود مخزن کوچکی داشت. فروشنده گفت هر دو یکجوره کارایی اش. فقط اونکه کوچیکه باید تند تند مخزن و آب بریزید. حالا موندم راست گفت یا نه. و آیا این اتو ها خوبن؟

ارع دیگه هرچی مخزنش کوچیک تر باشه هی باید زود زود آب بریزی

اتو دستی برای خط اتو انداختن عالیه این بخارگر ها هم عالیت ولی فقط برای چروکه نمیتونی مثع اتودستی خط بندازی و اینا

آواکادو سایت🥑                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا یکساعت پیش توی فکرش بودم که پول جمع کنم بخرم چندماه دیگه

یه سرچ کردم دیجی کالا 

ایستاده ها گرون تر هست حتما جنسش هم بهتره

دستی برا مسافرت خوبه 

تاپیک سیو میکنم بعدا نظرات ببینم

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

ببین اتو ایستاده اگه بخوای بگیری فقط واسه لباس مجلسی و عبا و چادر کاربردیه وگرنه مثلا مانتو بذاری مث ...

من فقط واسه عبا و چادر میخوام. چون همش دارم میرم اتوشویی. اتو معمولی دارم ولی چادرم و بخار باید بدم و اتو نمیزنم.‌ولی میخواستم ببینم کسایی که دارن راضی هستن

ارع دیگه هرچی مخزنش کوچیک تر باشه هی باید زود زود آب بریزیاتو دستی برای خط اتو انداختن عالیه این بخا ...

اتو دستی دارم. اتو دستی منظورم از این جدیدهاست که مثل سشوار هستن و فقط بخار میدن

دقیقا یکساعت پیش توی فکرش بودم که پول جمع کنم بخرم چندماه دیگهیه سرچ کردم دیجی کالا ایستاده ها گرون ...

بله ایستاده هه از ۱۰ تومن هست تا بالا تر.‌دیگه تفال گفتن خوبه تو اتو ها. ولی خوب ۱۳ تومن من یکم‌ زورم میاد .گفتم دستی کوچیک هاش هم اگه همون‌کارایی و داره دستی بخرم‌که سفر هم‌بتونم ببرم

بله ایستاده هه از ۱۰ تومن هست تا بالا تر.‌دیگه تفال گفتن خوبه تو اتو ها. ولی خوب ۱۳ تومن من یکم‌ زور ...

نمیدونم این مدل ها فیلیپس داره یا نه !

معمولی اش دارم خیلی خوبه

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️