2777
2789
عنوان

پارتنرم حساسم یا یه چیزیه پسره مهممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 77 پست
😐خیلی عجیبه نگاه نکن به ظاهر خیلیا که ورزشکارن یا خوشگل خوشتیپن ببین جنس مخالف میاد و دوست دختر خوش ...

اتفاقا اونایی که خوشتیپ تر میگردن احتمال خراب بودنشون بیشتره اینو تجربه نشون داده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ربطی ندارع من چون خیلی از دوستام خیانت دیده بودن و اینا خواستم از اول سفت بگیرم خوب بشناسمش 😂

اگر جدیه برو یه پولی بده به این بچه‌هایی که کلیپ تست خیانت درست میکنم قشنگ برات مچشو میگیرن اگر مشکل دار باشه به نظر کار قشنگیه

اگر جدیه برو یه پولی بده به این بچه‌هایی که کلیپ تست خیانت درست میکنم قشنگ برات مچشو میگیرن اگر مشکل ...

ندیدم اونارو ولی یک سال میگذره صد بار با پیج فیک امتحان کردم با همه چی همه نوووع🤣 حتی یک باز تو ماشین گفتم گوشیتو بده ببینم بازیتو بعد همینجوری همه جا رفتم گشتم

ندیدم اونارو ولی یک سال میگذره صد بار با پیج فیک امتحان کردم با همه چی همه نوووع🤣 حتی یک باز تو ماش ...

میدونییی کجا بری ؟؟ برو تو مسدود شده های تلگرامش 

🤣🤣وای من روش امتحان کردم 

بگو چی دیدم

امیدوارم خوب باشه .. اگر اینجوری پس دیگه زیاد خودتو اذیت نکن . ادامه پیدا کنه میشه شغلت بیچاره میشی باید اعتماد باشه اگر میبینی نمیتونی اعتماد کنی اصلا ولش کن بدون اعتماد ازدواج کنی هم بدرد نمیخوره

میدونییی کجا بری ؟؟ برو تو مسدود شده های تلگرامش 🤣🤣وای من روش امتحان کردم بگو چی دیدم

ارههه رفتم وای دختر من یک استاکرم واقعا تو مسدود شده تل روبیک اینستا همه جا😂

چی دیدیییی