2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی پرنسسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم عروسی نکنی بهتره

پیام داد گفت بریم پیش مشاور من دوست دارم و اینا (دروغی بیش نیست 😂)

سه ساله نامزدیمون و با بی خیالش کش داد ولی خوب به نفع من شد شناختمش 

بعد مشاوره هم نمی‌خوام بزارم تا یکسال عروسی کنیم ببینم رفتاراشو حاضره اصلاح کنه یا نه 

به خاطر خودم می‌خوام بهش فرصت بدم نه اون ،، چون از طلاق بدم میاد

نامزد من دو ماه قهره چندمین بارشم هستاگه بعد عروسی یکبار حتی این مدلی قهر کنه ازش جدا میشمالبته که م ...

اگه خواهرانه نظر منو بخوای اون بچه ننه لوس مامانیه.الان جدا شی واقعا نجات پیدا کردی.کاش منم زودتر جدا میشدم الانم بچه ندارم سر این اخلاقاش

خانوما پیچ مردان جذاب رو فالو کنید خیلی دراین مورد کمک تون میکنه

زن اصلا نباید ناز بکشه جایگاه زن خیلی خیلی بالاتره اینقد بالا ک خداوند اون شریک خلقت کرده تو جایگاه خودتو حفظ کن سمتش نرو عادی زندگی کن به کارهای روزمرگیت برس خودش درست میشه 

منم اویل ناراحت میشدم حرص میخورم ولی از وقتی خودمو جایگاه مون باارزش میدونم دیگه حرص نمیخورم شوهرمم ادم شد دیگه قهر نمیکنه 

اگه خواهرانه نظر منو بخوای اون بچه ننه لوس مامانیه.الان جدا شی واقعا نجات پیدا کردی.کاش منم زودتر جد ...

توهم اگه نظر خواهرانه منو میخای میبینی درست نمیشه تا بچه نداری جدا شو بچه بیاد خیلی اذیت میشی 

ایشالا یه همچین تاپیکی همه خانوما بزننآمین

واقعا در حق من نامردی کردن 

یعنی هر بلایی بگی سرم اوردن 

فحش پدر مرده بگیر تا تهمت و کتک ب جایی رسیدم ک خودکشی کردم و همه جا گفتن دیوونس دکتر تایید کرده ک این روانیه هرکی منو میدید میگفت قرص و دارو میده بهت روانپزشک ایشالا خوب میشی ...یعنی میشه یک روز ببینم تقاص پس دادن ....همیشه با خدا حرف میزنم بهش میگم خدایا نذار ادمات فکر کنن دنیات بی در و پیکر

واقعا در حق من نامردی کردن یعنی هر بلایی بگی سرم اوردن فحش پدر مرده بگیر تا تهمت و کتک ب جایی رسیدم ...

عزیزم

تمام حرفات رو با گوشت ‌و خونم حس کردم چون زندگیم بی شباهت باهات نبود

ولی فقط صبر کن صبروحوصله و به خودت بیا

سالم بمون تا بتونی چنین روزی رو ببینی

من دارم خودمو میسازم تا باچشمام ببینم و دست از دامن خدا برنمیدارم

خانوما پیچ مردان جذاب رو فالو کنید خیلی دراین مورد کمک تون میکنهزن اصلا نباید ناز بکشه جایگاه زن خیل ...

منم دوماهی هست که کلا ولش کردم.فقط به خودم میرسم.قبلا خییلی نازش میکشیدما فکن حتی ماساژشم میدادم ساعتی 

اگه خواهرانه نظر منو بخوای اون بچه ننه لوس مامانیه.الان جدا شی واقعا نجات پیدا کردی.کاش منم زودتر جد ...

دقیقا همینه 

می‌خوام چند ماهی بهش فرصت بدم نمی‌خوام عروسی کنیم و بعد عروسی جدا شیم 

از بعد طلاق بدم میاد وقتی بهش فکر میکنم در حالی که خانواده ام پشتم هستن و خودم ام از حرف مردم نمی‌ترسم 

اما از این که با یه مرد بودن دست یه مرد بهم خورده و بعد بعداً به کس دیگه برم زیر یه سقف.... هرچی باشه خاطراتیه که قرار نیست به طور کامل از ذهن آدم حذف بشه