وای هر چی میشه قهر میکنه سریع امروز باهاش محل نرفتم گفتم خودت برو چون واقعا حوصله ندارم برم روستا بمونم و خب باردارم و خواهر شوهرم مریض بود باهام قهر کرد نه ناهار خورد نه شام و کل روز تو خونه خوابید بعد صداش کردم اصلا جوابم رو نداد گفتم بریم بستنی بخوریم بیرون جوابمو نداد بازم😐ساعت ۱۰ شب هم گرفت خوابید هر چی میشه سریع قهر میکنه و قیافه میاد
بخدا.منم دیگه تا بتونم پشت در نگهش میدارم.وقتیم که اومد تو من میرم خونه بابام دوشب بمونم البته تازه شروع به کار کردم😅اومدم دیدم پتوبالشش رو تخت منه پرت دادم اتاق بالایی.با شارژرش.الانم الکی دارم لفت میدم بخوابه میدونم که میاد واسه رابطه بعد ی هفته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدم ولی بازم کار خودشو میکنه حتی بش نگفتم بیا ناهار شام
چرا نازشو نمیکشی؟
بگو پرنسس مامان غذا نمیخوری؟ برای بچه بده این همه گریه میکنی عصبی میشه ناز نکن ویار چیزی نداری برم تهیه کنم؟ دو بار هم تو جمع همینا رو بهش بگو بذار قهر کنه دسته جمعی قهوهایش کنن درست میشه
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.