وای هر چی میشه قهر میکنه سریع امروز باهاش محل نرفتم گفتم خودت برو چون واقعا حوصله ندارم برم روستا بمونم و خب باردارم و خواهر شوهرم مریض بود باهام قهر کرد نه ناهار خورد نه شام و کل روز تو خونه خوابید بعد صداش کردم اصلا جوابم رو نداد گفتم بریم بستنی بخوریم بیرون جوابمو نداد بازم😐ساعت ۱۰ شب هم گرفت خوابید هر چی میشه سریع قهر میکنه و قیافه میاد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم درد و دل نمیکنم کلا هعی کلا از وقتی باردار شدم شوهرمو شناختم
من خیلی وقته شناختمش یعنی از وقتی عقد کردیم ی ماه گذشت منو در حد مرگ کتک زد شناختمش فقط خب من خانواده ای ندارم بخوام برم پیششون طلاق بگیرم ...اینم خیلی خدا پیغمبر حالیش نیست اوایل منو میگرفت زیز کتک بعد ب پدرم ک فوت کرده فحش میداد منم دلم سیاه میشد ازش الانم جسمم فقط اینجاس و ی ادم داغون با روحیه داغونم و اصلا دلم بهش خوش نیست و میدونم واقعا ادم نامردیه و منم نمیخواد اما خب دارم باهاش سر میکنم