2777
2789

با اینکه خیلی گذشته ازش و هزار بار دیدم

ولی فرهاد>>>>>>>

قباد خودخواه بود هرچند که‌ اونم عاشق بود ولی اگر من جاش بودم به درد خودم میسوختم 

به قول شهرزاد عاشق بزدل عشق رو هم ضایع میکنه

بزدل بود هیچوقت نتونست به بزرگ اقا نه بگه در حالیکه فرهاد با اینکه میدونست بزرگ اقا کیه و چه قدرتی داره جرعت کرد شهرزادو فراری بده 

قباد حتی لیاقت نداشت سر مزار پدر شهرزاد بیاد تسلیت بگه، فرهاد خیلی متمدنانه با جنس مخالف رفتار میکرد اهل زور نبود وقتی دید شهرزاد نمیخواد باهاش ازدواج کنه راحت رفت، رو زن شوهر دار چشم نداشت 

دختری که تو خانواده امنی بزرگ شده مرد امنی رو انتخاب میکنه

و قباد بی منطق هم بود می‌گفت فرهاد اومده وسط زندگیش

اون سکانسی رو که داخل حیاط خونه مامان شهرزاد 

دوباره فرهاد گردنبد رو میندازه گردن شهرزاد..گویای همه چیزه که چقدر زجر کشیدن همشون 

و بنظرم احساسات دو نفر مهم تر از یک نفره

یعتی حداقل من جای قباد بودم می‌سوختم به دردم ولی دارایی شهرزاد و فرهاد و زندگیشونو خراب نمیکردم

این بود نظر من:))))

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

اومدم باهات بحث کنم دیدم تویی 😒😂

🤣🤣

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این سریال داستانش خیلی معمولی بود ديدمش جالب نبود

😑😑😑

والا

مسونی چند میلیون بازدید جهانی داشته؟؟؟