2777
2789
عنوان

همسرم هی منو پس میزنه

326 بازدید | 31 پست

غرورم اجازه نمیده بخوام بیشتر خودمو بچسبونم بهش هی با خنده می‌گفت چندشم میشه نزدیکم میشی ولی بعد حس کردم انگار واقعی داره میگه 

حس میکنم چشمش اینقدر تو خیابون چرخیده و دیده واقعا به نظرش زشت و چندش میام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته ازدواج کردین 

اخیرا مشکلی داشتین 

حرفش خوب نبوده یعنی چی 

توهم ازش فاصله بگیر به مدت اگه جواب نداد مشاوره 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

چند وقته ازدواج کردین اخیرا مشکلی داشتین حرفش خوب نبوده یعنی چی توهم ازش فاصله بگیر به مدت اگه جواب ...

حدودی هفت هشت سال تا پارسال خیلی خوب بود کم کم اینجوری شده البته دعوا زیاد داشتیم ولی قبلاً هم دعوا میکردیم

جدیدا اینجوری شده قبلا خیلی گرم بود الان ن محل میده نه ببخشید تحریک میشه حس میکنم خیلی زشتم خجالت می ...

ازش مطمئنی؟ با کسی دوست نشده.مردا وقتی عوضی می شن که پای یکی دیگه در میان باشه.

البته خوب برای همه صد در صد صدق نمیکنه .ولی اکثرا اینن