الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین دو تا سقط طبیعیه ولی ممکنه اسپرم شوهرت مشکل داشته باه .من هم خودم مشکل داشتم هم شوهرم تازه من خودایمنی هم داشتم چند تا دلیل که اصن باردار نمیشدم و اگر میشدم احتمال سقط بد
عزیزم خدا ان شالاه خودش بهت آرامش بده ولی خدارا شکر کن که ندیدیش.که تکوناش را حس نکردی که براش لباس و پوشک نخریدی.که اسم روش نذاشتی بچه من روزی از دست رفت که رفته بودم بیمارستان بغلش کنم و بر گردم.ان شالله خدا برامون جبران میکنه عزیزم.
من ۱۰هفته سقط شد ۱ ۲ماه صبر کردم تا رحمم پاک پاک بشه و بنیه ام بهتر بشه ماه اول با اولین اقدام باردار شدم
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻