2777
2789
دستور تهیه شو بگومعلومه واردی

ببین عزیزم

اول پیازتو نگینی یا رنده میکنی تفت میدی 

بعدش نعنا و گردو پودر شده اضافه میکنی

دیگه بعدش کشک یا ماست چکیده یا بقول خودمون (کمه) رو با یکم آب قاطی میکنی میریزی رو پیاز داغا هنوز قل نخورده باید خاموش کنی زیرشو

اوم ما گوجه هم میزنیم خوشمزه میشه ولی سلیقه ایه

آواکادو سایت🥑                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه نکته ای گفتیپس قبل از اینکه قل بخوره خاموش کنمماست چکیده می‌خوام استفاده کنم، چقدر آب بریزم؟در آخ ...

غلیظ باشه خوشمزه تره ولی بازم بسته به سلیقه خودت داره عزیزم

من برای دو نفر یه کاسه ماستو با دو لیوان آب مخلوط میکنم

شما برای تعداد بیشتر خواستی درست کنی به ازای هر دونفر یه کاسه ماست و دولیوان آب اگر خواستی شل تر باشه ۳لیوان

آواکادو سایت🥑                                                            

چه نکته ای گفتیپس قبل از اینکه قل بخوره خاموش کنمماست چکیده می‌خوام استفاده کنم، چقدر آب بریزم؟در آخ ...

ارع وگرنه بقول خودمون میبره

آواکادو سایت🥑                                                            

اسم درستش کمه جوشههههه ماله سبزوارهههه🤣🤦‍♀️یکم او یکم ماستورممالی د مین تاس🤣🤦‍♀️

شما سبزواری؟

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

از سمت مادری بله ولی تهران زندگی میکنیم عزیزم

همسر من اصالتا سبزواریه 

خوشوقتم😄

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

کنار پیاز داغ دوتا گوجم رنده کنی هم خوشمزه تر میشه هم خوشرنگ

چقد دلم خواس

اسم درستش کمه جوشههههه ماله سبزوارهههه🤣🤦‍♀️یکم او یکم ماستورممالی د مین تاس🤣🤦‍♀️

قزوینیا میگن کالجوش

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

اگه با کشک درست کنید خیلی بهتره

همسر من اصالتا سبزواریه خوشوقتم😄

فدای تو گلم همسر خودمم مامانش سبزواریه ولی خب پدرشوهرم نیشابور به دنیا اومده و اصالت پدرشوهرمم نیشابوری بوده(چون پسر خاله دختر خاله ان توضیح دادما)😂😁

آواکادو سایت🥑                                                            

قزوینیا میگن کالجوش

کالجوش کلا اسم عامیانه اش هست گلم همه میگن کالجوش محلیش به زبون ما میشه کمه جوش به اصفهانی میشه ماست گرمه و کلاجوش😘🥑

آواکادو سایت🥑                                                            

فدای تو گلم همسر خودمم مامانش سبزواریه ولی خب پدرشوهرم نیشابور به دنیا اومده و اصالت پدرشوهرمم نیشاب ...

ما خودمون اصالتا نیشابوریم ولی من کرجم 

ما خودمون اصالتا نیشابوریم ولی من کرجم

او خداااا🤣

فدات بشم دایی خودمم نیشابور زندگی میکنه 😂🤦‍♀️

یکم دیگه پیش بریم شاید فامیل دراومدیم

آواکادو سایت🥑