2777
2789
عنوان

پارتنر پسرعموم بهمون گفت بی حیا

1232 بازدید | 85 پست

بچه ها ما امروز بعدازظهر با جوونای فامیل رفتیم ویلای عموم که خارج شهره حالا چون اونجا جز خودمون کسی نبود پوششامون ازاد بود 

بعد داداشم یه عکس دسته جمعی گرفت همه مونم تگ کرد ماهم ری استوری 

حالا دو ساعت بعدش دیدم یه پیام از طرف پارتنر پسر عموم اومده که محتواش اینه 

خجالت نمیکشین شماها یعنی چی که پروپاچتونو ریختنین بیرون جلوی این همه پسر عذب چرا دلتون برای همجنستون نمیسوزه بی حیاها 

منم دیدم این کم داره یه استیکر خنده و اتیش فرستادم و بلاکش کردم 

و بعد دیدم برای همه دخترا کخ تگ بودن عین این پیام و فرستاده 

زنگ زد دلش اروم نشد ببخشیدا ولی ر.ید به هیکل دوسپسرش اون بدبختم ول کرد رفت دلم براش کبابه 

به نظرتون خوب جوابشو دادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیده دوست پسرش اونجا بوده احساس کرده توجهش به شماها بوده

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خاک بر سرش

دختره عقده ای 

پسرعموت این عنو از کجا پیدا کرده

میگفتی گوزو نه به باره نه چیزی خودتو ننداز گردنمون سگ تورو نمیگیره

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

مثلا رو اقاییش غیرتیه خوب نمیزاشتی بیاد به ما چه

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹