2777
2789
عنوان

کسایی ک ماز شرکت کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 94 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همه رو سالیانه دیدم تقریبا برا هراستاد 22تا 23جلسشونو دیدم و جزوه رو پر کردم فقط یکی دو جلسه آخر ...

منبعتون چیه؟البته اگه خواستین بگید

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

کلاساش شروع شده تا حالا نگا نکردی؟

چرا میدونم شروع شده

زیست این فیلمای اولشو قبلا دیدم ریاضیم همینطور 

شیمی هادیان فرد هنوز ندیدم

امروز نتونستم کاری کنم زیاد فردا باید برم داخل سایت ببینم چخبره

شماهم شروع از مهر میبینید؟

اون موقع رتبت چند شد؟آزمون قبلی ....عیب نداره ازمونای اولته بهتر میشی ناامید نشو

کلا ۲۷۰۰۰ شرکت کننده داشت فک کنم 

تابستون بود ۶۸۰۰ اینا

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

چرا میدونم شروع شدهزیست این فیلمای اولشو قبلا دیدم ریاضیم همینطور شیمی هادیان فرد هنوز ندیدمامروز نت ...

اره منم شیمی ندیدم،ب نظرتون شروع نکرده؟

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

کتاب کمک درسی منظورته یا اساتیدی ک باهاشون میخونم

اره کتاب کمک درسی

اره

تست زیاد زدی؟ 

من زمانم کم اوردم 

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

میشه آزمون رو ثبت نام کرد جدا از کلاس

امسال ن